Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü, Canına Kıymak İstedi

Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü, Canına Kıymak İstedi

Gölcük'te, boşanmak isteyen eşini bıçaklayarak öldüren, ardından kayıplara karışan koca, bir cami avlusunda tarım ilacı içerek canına kıymak istedi. Zanlı, hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı.Olay, dün, Donanma Mahallesi Donanma...

Gölcük'te, boşanmak isteyen eşini bıçaklayarak öldüren, ardından kayıplara karışan koca, bir cami avlusunda tarım ilacı içerek canına kıymak istedi. Zanlı, hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı.

Olay, dün, Donanma Mahallesi Donanma Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Ayşe Zorlu (42) ilk eşinden ayrıldıktan sonra 5 yıl önce cinayet zanlısı inşaat işçisi Cevdet Zorlu (46) ile ikinci evliliğini yaptı. İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Zorlu, Cevdet Zorlu ile evliliğinden de 1 çocuk dünyaya getirdi. Son zamanlarda herhangi bir işte çalışmayan Zorlu, iddiaya göre, ev temizliğine giderek para kazanan eşi Ayşe Zorlu'dan sürekli para istiyordu. Bu sebeple karı koca arasında şiddetli geçimsizlik oluştu. Ayşe Zorlu, bir kaç gün önce mahkemeye giderek boşanma davası açtı. Mahkemeden boşanma dilekçesini alan Cevdet Zorlu çılgına döndü.

Zanlı, komşuda olan eşini telefonla arayarak, eve gelmesini yoksa evi yakacağını söyledi. Bunun üzerine Ayşe Zorlu, Donanma Caddesi üzerindeki apartmanın ikinci katındaki evlerine geldi. Çift evde tartışmaya başladı. Bunun üzerine Zorlu, karısı Ayşe Zorlu'yu bıçaklayarak öldürdü ve olay yerinden kaçtı. Zanlı, kaçarken de eve bir mektup koydu. Mektupta, "Ben karıma bir tokat bile atmamıştım. Onun beynini yıkadılar. Adalet yerini bulacak." ifadelerini yazdığı kaydedildi.

Polis tarafından aranan Cevdet Zorlu, olaydan yaklaşık 20 saat sonra Gölcük’te bir caminin avlusunda tarım ilacı içerek hayatına son vermek istedi. Zorlu, vatandaşlar tarafından fark edilerek, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahısa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sağlık kontrolü için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.