Bolu'da zorlu randevu

Bolu'da zorlu randevu

Konyaspor, bugün deplasmanda Boluspor'la zorlu bir randevuda karşı karşıya gelecek.

Konyaspor, bugün deplasmanda Boluspor'la zorlu bir randevuda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekibin sahaya 3 puan için çıkacağı karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Maçın başlama saat 14.00

Torku Konyaspor, bugün Ligde ki 8. ve deplasmanda 4. maçını Boluspor ile oynayacak.. Bolu Atatürk stadındaki karşılaşma saat 14.00’de başlayacak ve Antalya bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Baran Erarslan yaparken, maçın dördüncü hakemi Emre Altun.

Ligde, son haftalardaki olumlu futboluna rağmen istenilen sonuçları alamayan ve 7 hafta da sadece 2 kez kazanabilen Kartallar, bugün Boluspor’u deplasmanda yenerek 3. galibiyetini almayı amaçlıyor.. Hazırlıkların Konya bölümünü Perşembe gün yapılan antrenmanla tamamlayan ve ayı gün öğleden sonra Bolu’ya giden yeşil-beyazlı takımda son çalışma dün kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirildi. Konyaspor’un kafilesinde sakatlıkları bulunan Erdinç Yavuz, Erkan Sekman ve Semih Aydilek'in yer almadı. Kafilede 20 futbolcu bulunuyor.

Torku Konyaspor ile Boluspor, bugün 21 kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 20 maçın 9’unu Konyaspor, 5’ini Boluspor kazandı. 6 maçta ise eşitlik bozulmadı.. Kartallar bu maçlarda rakip fileleri 25 kez havalandırırken, kalelerinde de 20 gol gördü. Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu ise Torku Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Öğretmenoğlu, geçen sezon İzmir’de oynanan ve Konyaspor’un 1-0 kazandığı Karşıyaka maçında düdük çalmıştı. Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Ali Turan, Selim, Muhammet- Şenol, İshak- Ömer Ali, Neca, Erdal- Sinan..

ÖZKARA: İYİ SONUÇLA DÖNECEĞİZ

Samsunspor maçında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ancak şanssız gollerle 2 puan kaybı yaşadıklarını belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, Boluspor ile zor bir maça çıkacaklarını ve tek düşüncelerinin iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak olduğunu söyledi.

Yaşanan sakatlıkları nedeniyle her maça neredeyse farklı kadrolarla çıkmak zorunda kaldıklarını belirterek değerlendirmesine başlayan  Özkara, "3.haftada oynadığımız Gaziantep Belediye maçıyla birlikte bir çıkış yakaladık. 5 maçta 2 galibiet, 3 beraberlik aldık ve yenilmedik. Bu oyuncularım üzerinde yeniden bir özgüvenin oluşmasını sağladı ve gerçek güçlerini yavaş yavaş sahaya koymaya başladılar. Samsunspor maçında sezonun en iyi oyununu oynadık. 2-0 öne geçtik. Ama basit hatalar yüzünden yediğimiz gollerle berabere kaldık. Bana göre 2 puan kaybettik. Ama lig uzun bir maraton. Ve önümüzdeki maçlarda bu puan kayıplarını telafi edeceğimiz zamanımız var. Bu sezon ilk defa bir gündüz maçı oynayacağız. Rakibimiz daha önce birkaç kez oynadı. Ama bunun bizim için dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Boluspor bu ligin kaliteli ve iddialı kadrolarından birine sahip. Zor bir maç olacak. Ancak istediklerimizi sahaya yansıtarak iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.