Bölgesel'de transfer harekatı başladı

Bölgesel'de transfer harekatı başladı

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Birçok isimle yolların ayrıldığı iki takımda takviyeler yapılmaya başlandı.

3 İSMİ KADROSUNA KATTI

Niyazi Kart ile gözünü şampiyonluğa diken Sarayönü Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye başladı. 5 isimle yollarını ayıran yeşil-siyahlılar kadrosuna Bursa Zaferspor’dan Erkan Çelik ve Kozan Belediyespor’dan kaleci Cem Taylan'dan sonra Serik Belediyespor’dan sol bek oyuncusu Oğuz Göktaş’ı renklerine bağladı. Sarayönü Belediyespor önümüzdeki günlerde birkaç ismi daha kadrosuna katarak transferi kapatacak.

AKSOY KARDEŞLER GİTTİ

7.Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Akşehirspor, transfere başladı. Erdal Akyürek, Muhammet Aksoy ve Mustafa Aksoy gibi isimlerle yollarını ayıran kırmızı-beyazlılar Bartınspor'dan sol kanat oyuncusu Barış Demir ile Çayelispor'dan ortasaha oyuncusu Mahmut Gerdan'ı kadrosuna kattı. 2-3 oyuncuyla görüşmelerini sürdüren Akşehirspor, önümüzdeki günlerde anlaştığı isimleri açıklaması bekleniyor.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.