Bölgeselde tatsız hafta

Bölgeselde tatsız hafta

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor haftayı puan kaybı yaşayarak kapattı. Akşehir evinde Kepez'e 3-0 mağlup olurken Sarayönü ise Sandıklı deplasmanından 0-0'lık beraberlikle döndü

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor pazartesi günü ligin 22.hafta maçlarını oynadı. Yükseköğrenime Geçiş Sınavı nedeniyle pazartesi günü oynanan karşılaşmalarda temsilcilerimiz Konyalı futbolseverleri üzdü. Akşehirspor, evinde ağırladığı Kepez Belediyespor'a 3-0 mağlup olurken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda konuk olduğu Sandıklıspor ile 0-0 berabere kaldı.

AKŞEHİR ATEŞ HATTINA YAKLAŞTI

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor evinde bu hafta ağır bir mağlubiyet aldı. Kırmızı-beyazlılar, Nasreddin Hoca Stadyumu'nda ağırladığı Kepez Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.Akşehirspor bu sonuçla 22 puanda kalarak ateş hattına yaklaşırken konuk takım Kepez Belediyespor ise puanını 43'e çıkartarak zirve yarışındaki iddasını sürdürdü. Ekonomik sorunlar nedeniyle ligde zor günler geçiren Akşehirspor'da bu hafta futbolcular ödeme bekliyor. Yönetimin futbolculara ödeme yapmaması durumunda yeni krizler yaşanabilir. Dünü izinli geçiren Akşehirspor pazar günü deplasmanda konuk olacağı Hisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.

DEPLASMAN KÂBUSU DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ki bir diğer temsilcimiz olan Sarayönü Belediyespor ise Sandıklıspor 'a konuk oldu.Sandıklı İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Yeşil-siyahlı temsilcimiz deplasmanda gülmeyi yine başaramadı. Sarayönü Belediyespor dış sahada çıktığı son 8 maçta sahadan 3 puanla ayrılamadı. Sandıklıspor deplasmanından da beraberlikle dönen Sarayönü Belediyespor bu sonuçla puanını 33'e çıkardı Sandıklıspor ise aldığı beraberlikle puanını 27'e çıkarttı. Dünü izinli geçiren Sarayönü Belediyespor pazar günü evinde oynayacağı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.