Bölgesel'de haftayı puanla kapattık

Bölgesel'de haftayı puanla kapattık

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor haftayı puanla kapattı. Sarayönü Belediyespor, Hisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ederken Akşehirspor ise deplasmanda Sandıklıspor ile 0-0 berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor, pazar günü oynadığı maçlarda sahadan puan ile ayrıldı. Sarayönü Belediyespor evinde ağırladığı Hisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ederken Akşehirspor ise deplasmanda konuk olduğu Sandıklıspor ile 0-0 berabere kaldı.

AKINCILAR'A KONUK OLACAK

Geçtiğimiz hafta Konya derbisinde Akşehirspor'u 2-1 mağlup ederek moral bulan Sarayönü Belediyespor, pazar günü Sarayönü İlçe Stadyumu'nda ağırladığı Hisar Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Sarayönü Belediyespor'un gollerini 35.dakikada Tayyar Karadağ penaltıdan atarken ikinci golü ise 70.dakikada Erkan Çelik attı. Sarayönü Belediyespor puanını 25'e çıkartarak 5.sıraya yükselirken Hisar Belediyespor ise 16 puanda kaldı. Sarayönü Belediyespor gelecek hafta Akıncılarspor'a konuk olacak.

PUANINI 17'YE ÇIKARTTI

Konya derbisinde Sarayönü Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak il birincisi olma şansını zora sokan Akşehirspor pazar günü deplasmanda Sandıklıspor'a konuk oldu. Sandıklı İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Akşehirspor bu sonuçla puanını 20'ye çıkartırken Sandıklıspor ise puanını 17'ye çıkarttı. Akşehirspor gelecek hafta Nasreddin Hoca Stadyumu'nda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ni ağırlayacak.

BUCAK ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor. Isparta Davrazspor'un Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenilmesiyle aradaki Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Davrazspor'un arasındaki puan farkı 5'e çıktı. 7.Grup'ta alınan sonuçlar şöyle: "Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 4-0 Akıncılarspor, Konyaaltı Belediyespor 1-4 Kepez Belediyespor, Sandıklıspor 0-0 Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor 2-0 Hisar Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor 1-0 Isparta Davrazpor, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 0-1 Serik Belediyespor."

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.