Bölgesel Ligde galibiyet haftası

Bölgesel Ligde galibiyet haftası

Bölgesel AmatörLig 7.grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor sezonun 18.haftasını galibiyetle kapattı. Sarayönü Belediyespor evinde Eğirdirspor’u 2-1 yenerken Akşehirspor deplasmanda Tavşanlı Linyit’i 1-0 yendi.

Bölgesel AmatörLig 7.grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor sezonun 18.haftasını galibiyetle kapattı. Sarayönü Belediyespor evinde Eğirdirspor’u  2-1 yenerken Akşehirspor deplasmanda  Tavşanlı Linyit’i 1-0 yendi.

TAKİPÇİSİ İLE FARKI AÇTI

Sarayönü Belediyespor sezonun 18. Hafta maçında sahasında Eğirdirspor ile karşılaştı. Maç öncesinde Isparta temsilcisi  2 puanlık farkla Yeşil-siyahlı ekibin bir basamak gerisinde yer alıyordu. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.maçın ikinci yarısında konuk ekip Oğulcan ile 1-0 öne geçti.

Sarayönü Belediyespor bu gole Mustafa Sayan ve  Erkan Çelik ile cevap vererek sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil-siyahlı ekip bu galibiyetle puanını 29 yaparak 4.sırayayükseldi.

AKŞEHİR TEK GOLLE KAZANDI

Akşehirspor  sezonun 18. Hafta maçında deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı.  Rakibi ile arasında 3 puanlık fark bulunan kırmızı-beyazlı ekip rakibini son dakikada Akif’in attığı golle 1-0 kazanarak Tavşanlı Linyit ile puanlarını eşitledi.  Akşehirspor bu galibiyetle puanını 21 yaptı ancak averajla rakibinin bir basamak gerisinde 9. sırada yer aldı.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.