Bölgesel Lig'de derbi heyecanı

Bölgesel Lig'de derbi heyecanı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta sezonun 7. hafta maçları bugün oynanacak. Bölgesel Amatör Futbol Liginde Konya derbisi heyecanı yaşanacak.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta sezonun 7. hafta maçları bugün oynanacak. Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Konya derbisi heyecanı yaşanacak. 5. Grup’ta mücadele veren Selçuklu Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor bugün karşı karşıya gelecek. Sarayönü İlçe Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Özel Güngör yönetecek. Güngör’ün yardımcılığını ise Aykut Küçük ve Oğuzhan Taştekin yapacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla tamamlayan takımlarımızda önemli bir eksik bulunmuyor. Her iki takımın yöneticileride Konya’ya yakışan bir derbi olmasını dilediklerini belirterek” Konya’nın iki güzide takımı bugün karşılaşacak. Fair-Play’a uygun bir şekilde maç olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Selçuklu Belediyespor bir türlü istediği çıkışı yakalayamadı. Bu yıl ligde 2. sezonunu geçiren Konya temsilcisi geride kalan haftada Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'a 2-1 yenildi. Rakip aldığı galibiyetle ve averajla Çatalhöyük Çumra Belediyespor'dan zirveyi devraldı. Selçuklu Belediyespor ise 6 puanda kalarak haftayı da 11. sırada tamamladı. Mavi-beyazlı ekip su ana kadar oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 4 yenilgi aldı.  Selçuklu Belediyespor geride kalan 6 haftada istediği çıkışı bir türlü yapamadı. Ligin en tecrübeli Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ise ligdeki 2. yenilgisini aldı. Yeşil-siyahlı ekip geride kalan haftada Toroslar Belediyespor'a 1-0 yenilerek 5. sıraya geriledi. 2 sezondur 3. lige yaklaşan tek Konya temsilicisi olarak göze çarpan Sarayönü ekibi bu sezonda henüz beklenen çıkışı yapamadı. Yeşil-siyahlı ekip oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı.

ÇUMRA, KARAMAN KARŞISINDA

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup’ta zirve mücadelesi veren Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün deplasmanda Karaman Belediyespor ile karşılaşacak. 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Mehmet Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını ise Mehmet Kaya ve Hasan Hüseyin Dinler yapacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak. Karaman deplasmanından 3 puanla döneceklerini ifade eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Şen” Bugün Karaman’da zor bir sınav vereceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Takımımıza güvenimiz tam. Hedefimiz rakibimiz karşısında en iyi oyunumuzu oynayarak maçı kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Oynadığı 4 maçı da kazanan Çatalhöyük Çumra Belediyespor 1 haftasını maç yapamadan geçirdiği ligde ilk puan kayıbını geride kalan haftada yaşadı. Kırmızı-yeşilli ekip  sahasında Kayseri Yolspor ile karşı karşıya geldi.  Çumra ekibi öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak 6. hafta sonunda ilk puan kaybını yaşamış oldu. Çumra ekibi yaşadığı bu kayıpla zirveyi de Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'a devretti. Bölgesel Amatör Ligde 2. sezonunu geçiren ve başarılı perfonması ile dikkatleri üzerine çeken Çatalhöyük Çumra Belediyespor. İlk sezonunun aksine  bu sezonda Konya takımları arasında en başarılı ekip olarak göze çarpıyor. Kırmızı-yeşilli ekip ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bir haftayı ise maç yapmadan geçiren Çumra ekibi 13 puan topladı. Öte yandan ligin 7.hafta maç programı ise şöyle: Sarayönü Belediyespor-Selçuklu Belediyespor, Karaman Belediyespor-Ç.Çumra Belediyespor, Kayseri Yolspor- Nevşehir Gençlikspor, Mersin Büyükşehir-Adana Gençlerbirliği, Ceyhanspor-Toroslar Belediyespor, Pozantı Gençlik-68 Yeni Aksaray, Akdeniz Belediye- Kocasinan Şimşek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.