Bisiklet kullanımı ve satışı arttı

Bisiklet kullanımı ve satışı arttı

Bisiklet ve motosiklet satışlarında artış yaşanıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte hem bisiklet ve motosiklet kullanımı hem de satışı arttı.

Kimi sıfır, kimi de ikinci el bisiklet veya motosiklet satın alıyor. Birinci el alanlar mağazalara uğrarken, ikinci el almak isteyenler ise pazara gidiyor. Eski Garaj'ın hemen arkasında hergün bisiklet ve motosiklet pazarı kuruluyor. Alıcı ve satıcılar bu alanda buluşuyor. Her bütçeye uygun bisiklet ve motosiklet bulmak mümkün. Kullanmadığı bisiklet ve motosikletini pazara getirip satan da var. Satıcı Cavit Bülbül, satışlar ve pazar hakkında bilgi verdi. Pazarın her gün açık alanda kurulduğunu ifade eden Bülbül, bisiklet fiyatlarının 100 ila bin lira arasında değiştiğini söyledi.

Bisiklet ve motosiklet satıcısı ile alıcısının pazarda bir araya geldiğini, pazarın yaz-kış açık olduğunu dile getiren Bülbül, pazarda her bütçeye uygun taşıt görmenin mümkün olduğuğunu söyledi. Bülbül, "Bazı gençlerin zamanla bisiklet kullanma hevesi geçiyor. Yüksek ücretler ödenip alınan bisikletler bir süre sonra kullanılmıyor. Bu hafif taşıtlar bodrumun veya garajın bir köşesine atılıyor. Bazıları da bisikletini elinden çıkarmak istiyor. Taşıtını satmak isteyenler pazara uğruyor" sözlerini kullandı. Sıfır bisiklet veya motosikletlerin aile bütçesinin zorladığını da belirten Bülbül, "Ancak pazarda 100-150 liraya iyi bir taşıt alınabiliyor" ifadelerini kullandı.

KERİM ATICI merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.