Bir Günlük kazançlarını Gazze’ye gönderdiler

Bir Günlük kazançlarını Gazze’ye gönderdiler

Bir Günlük Kazancım Gazze'ye Platformu’nun başlattığı kampanyada 18milyon lira toplandı. Platformdan yapılan açıklamada, “Yardımlar, mazlum kardeşlerimize ekmek, su, aş gıda olacaktır” ifadeleri kullanıldı

Bir Günlük Kazancım Gazze'ye Platformu’nun başlattığı ‘Bir Günlük Kazancım Gazze'ye’ kampanyasa amacına ulaştı. Kampanya ile ilgili olarak platformdan yapılan açıklamada, “Kampanyamız; gerekli tanıtım, duyuru davet ve ziyaretler neticesinde 8 Şubat Perşembe günü icra edilmiştir. Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin öncülük ettiği çalışmamız 10 yardım derneği vasıtası ile toplanan gelirlerin Gazze'ye ulaştırılması esasına dayanmaktaydı. Kampanyamız neticesinde 18 milyon TL'lik bir bağış bu yardım kuruluşlarımızın hesaplarında toplanmıştır. Kampanyamıza yardımlar gelmeye devam etmektedir” denildi.

DALGA DALGA BÜYÜMESİNİ UMUT EDİYORUZ

Kampanyada toplanan paralarla bir nebze de olsa Gazze'deki yaralara merhem olmaya çalıştığının vurgulandığı açıklamada, şu bilgiler verildi: “Yardımlar, mazlum kardeşlerimize ekmek, su, aş gıda olacaktır. Kısa zamanda toplanan miktarın büyüklüğü bir yana, birçok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesi ile bir model çalışma olan o kampanyamızın hem Rabbimiz katında makbul olmasını hem de ülkemizde dalga dalga yayılarak büyümesini ümit ediyoruz. Bu vesile ile kampanyamıza destek veren Konya STK Platformuna KONESOB'a, belediye başkanlarımıza, Konya Ticaret Odası ve Konya Sanayi Odasına, Konya MÜSİAD Şubesine, kampanyamızın duyurulmasına katkı sağlayan yazılı ve görsel basınımıza, hüsnü kalp bile kampanyanın başından sonuna kadar destek veren esnaf kardeşlerimize, bir günlük kazancını gönderen esnaf, tüccar, sanatkar işçi, memur, emekli, öğrenci kardeşlerimize can-ı gönülden teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Rabbim her birinden razı olsun. Gazze'li kardeşlerimiz için bu kutlu yolda omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.