Bingöl Valiliğinden Saldırı Açıklaması: 2 Şehit

Bingöl Valiliğinden Saldırı Açıklaması: 2 Şehit

Bingöl Valiliği, emniyet müdürü Atalay Ürker'e düzenlenen ve bir müdür yardımcısı ile bir komiserin şehit olduğu olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "09.10.2014 Perşembe günü saat 21.15 sularında Bingöl Emniyet...

Bingöl Valiliği, emniyet müdürü Atalay Ürker'e düzenlenen ve bir müdür yardımcısı ile bir komiserin şehit olduğu olayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: "09.10.2014 Perşembe günü saat 21.15 sularında Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve emniyet müdür yardımcısı Atıf Şahin beraberindeki personeli ile Yenişehir Mahallesi Yeşim Sokak’ta emniyet- asayiş yoklaması maksadı ile yürüyüş halinde iken binek araçtan inen şahıslar tarafından uzun namlulu silahla saldırıya maruz kalmışlar, olayda ağır yaralanan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu kaldırıldıkları Bingöl Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, ağır yaralanan İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile bacağından yaralanan Polis Memuru Uğur Adlı’nın ise tedavilerine Bingöl Devlet Hastanesinde devam edilmekte olup saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için operasyon başlatılmıştır."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.