Beyşehir Bölgesel Lige koşuyor

Beyşehir Bölgesel Lige koşuyor

Futbol Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Beyşehir Belediyespor liderliğini dolu dizgin sürdürüyor

Futbol Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Beyşehir Belediyespor liderliğini dolu dizgin sürdürüyor. Göl temsilcisi grubun son sırasında bulunan Derespor'u 3-0 yenerek puanını 21'e yükseltti. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligden Amatör Küme Süper Gruba düşen Beyşehir Belediyespor gösterdiği performansla tekrar BAL'a döneceğinin sinyallerini veriyor. Derespor ise ligin ilk haftasında aldığı puandan sonra henüz puanla tanışamadı. Bu sezon ilk defa Süper Grupta mücadele eden mavi-beyazlı ekip oynadığı 7 maçta sadece 1 beraberlik aldı.

Diğer maçlarında ise sahadan yenilgi ile ayrılan Derespor Süper Grubun son sırasında yer aldı. Lider Beyşehir Belediyespor'u geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'in kapısından dönen Karapınar Belediyespor takip ediyor. Yeşil-siyahlı ekip geride kalan haftada deplasmanda Kuluspor'a 3-2 yenilerek zirve takibinde ağır bir yara aldı. Karapınar ekibi 13 puanda kalarak haftayı 2. sırada tamamladı. Kuluspor ise aldığı galibiyetle puanını 10 yaptı ve 7. sıraya yerleşti.

Sezon başında istediği çıkışı bir türlü yakalayaman Selçukspor son haftalarda aldığı galibiyetle bir anda 3. sıraya yükseldi. Sarı-lacivertli ekip son olarak sahasında Kadınhanı Belediyespor'u 1-0 yenerek puanını 12 yaptı ve averajla 3. sıradaki yerini aldı. Kadınhanı Belediyespor ise 12 puanda kaldı ve averajla 5. sıraya geriledi. Ligin yeni ekibi Anadolu Ereğlispor ise geride kalan haftada grubun suskun ekibi Muhasebe Gençlerspor'a takıldı. Muhasebe Gençler rakibini 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı.
Mavi-beyazlı ekip puanını 11 yaparken haftayı 6. basamakta tamamladı. Anadolu Ereğlispor ise yakaladığı çıkışı aldığı bu yenilgi ile sonlandırdı. Ereğli temsilcisi 12 puan ve averajla 4. sırada kaldı. Bir başka Ereğli temsilcisi ve ligin tecrübeli ekibi Ereğlispor sahasında ligin yeni ekibi Akşehir Endüstrispor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu beraberlikle puanını 7 yaptı ve averajla İhsaniye Gençlerbirliği'nin üzerinde 9. sırada yer aldı.

Akşehir Endüstrispor ise 9 puanla 8. sırada kaldı. Ligin başında aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken İhsaniye Gençlerbirliği son haftalarda büyük bir düşüş içine girdi. Siyah-beyazlı ekip bu haftayı maç yapmadan geçirdi ve sıralamada 10. basamağa geriledi. Derespor ise yeni antrenörü Mevlüt Sönmez ile çıktığı ilk maçta lider Beyşehir'e 3-0 yenildi. Mavi-beyazlı ekip kalan haftalarda kümede kalma mücadelesi verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.