Beyşehir Belediyespor çıkış arıyor

Beyşehir Belediyespor çıkış arıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grupta mücadele eden ve ilk kez katıldığı ligde kötü bir sezon geçiren Beyşehir Belediyespor kümede kalma savaşını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi  (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden ve ilk kez katıldığı ligde kötü bir sezon geçiren Beyşehir Belediyespor kümede kalma savaşını sürdürüyor. Üst üste aldığı mağlubiyetlerle 10 puanla 11.sırada yer alan mavi-beyazlılar, üst sıralara yükselmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu hafta kendi sahasında Manavgat Belediyespor ile karşılaşacak olan Beyşehir ekibi bu maçın hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdürüyor. Teknik taktik ağırlıklı idman yapan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak. Manavgat Belediyespor maçını kazanarak üst sıralara yükselmek istediklerini ifade eden Beyşehir Belediyespor Antrenörü Nahil Vurucu, “Zor bir maç bizi bekliyor. Ligde kötü durumdayız. Kümede kalabilmek için önümüzdeki maçları kazanmamız gerekiyor. Bu hafta oynayacağımız Manavgat Belediyespor maçı da bunlardan birisi. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak bu zorlu maçı kazanacağız” dedi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci grupta zirve yarışı ve kümede kalma savaşı veren ekiplerin son haftalarda verdiği mücadele adeta nefesleri kesiyor. Sürpriz sonuçların da alındığı grupta zirve zaman zaman el değiştiriyor. Lig mücadelesinin sürdüğü grupta 17’inci hafta da oldukça zorlu geçen müsabakalara sahne oldu. 17’inci haftada 3 deplasman takımı dış sahada galip gelmeyi başarırken,  2 maç beraberlikle sonuçlandı, 1 maçta ise ev sahibi ekibin yüzü güldü.

17’inci haftaya dış sahada elde ettiği galibiyetlerle damgasını vuran ekipler 3 puanı hanelerine yazdırırken, haftanın en farklı galibiyetini ise Beyşehir’i 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Sarayönü Belediyespor elde etti. Beyşehir’i geçtiğimiz haftalarda kendi sahasında mağlup eden Ispartaspor ise bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde sürpriz bir şekilde puan cetvelinde son sırada yer alan Afyon temsilcisi İhsaniye Belediyespor’a puan kaptırdı. İki taraf da müsabaka sonunda yenişemezken 90 dakika sonunda tabelaya yansıyan skor 1-1 oldu. 17’inci haftada golsüz sona eren tek karşılaşma ise iki Antalya temsilcisinin karşı karşıya geldiği Manavgat Belediyespor ve Kumluca Belediyespor arasındaki maç oldu. Bu arada, 17’inci haftada oynanan 6 maçta toplam 14 gol kaydedildi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.