Beyazsaray Mağazası hizmette açıldı

Beyazsaray Mağazası hizmette açıldı

Yurtbay Seramik-Beyazsaray Mağazası Büsan Organize Sanayi'nde dualarla hizmete açıldı.

Seramik sektörünün öncülerinden Yurtbay Seramik, Konya'da Beyazsaray ile yoluna devam ediyor. Modern mağazanın açılış törenine yoğun katılım oldu. Sektör temsilcileri mağazanın açılışında buluştu. Açılışta konuşan Beyazsaray Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Can, 30 yıldır sektörde faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Can, "Sektörün güçlü firması Yurtbay ile beraber yola çıktık. Konyalılar kaliteli ürünlere mağazamızdan kolayca ulaşabilecek. Sektör temsilcileri bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Tüm hemşehrilerimizi mağazamıza davet ediyoruz" diye konuştu.

Yurtbay Seramik Genel Müdürü Köksal Çınar da, "Beyazsaray, kurulduğu günden bu yana bizim ürünlerimizin satışını gerçekleştiriyor. Bizi Konya'da temsil ediyor. Modern bir mağazayı hizmete açıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yurtbay Seramik olarak dünya markası olma hedefiyle yola çıktık.

2-6.20160415093840.jpg

Hedefimize ulaştık, dünya markası olduk. 1995 yılında 3 milyon 500 metrekarelik bir kapasiteye sahiptik. Şu an kapasitemiz 25 milyon metrekareyi geçti. Kaliteden taviz vermedik" sözlerini kullandı. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise, şehre böyle bir mağaza kazandırdığı için Ali İhsan Can'a teşekkür etti. Tüm sektör temsilcilerini yakın zamanda açılacak İnşaat Fuarı'na davet eden Öztürk, "Fuarın marka olması için herkes elini taşın altına koymalı. Tüm inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaları fuarda görmek istiyoruz" diye konuştu.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.