Beşiktaş tesis için resmi adımı attı

Beşiktaş tesis için resmi adımı attı

Beşiktaş, Bolu'da yapmayı planladığı tesis için yer kararını verdi ve talebini resmileştirdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu'ya tesis yapılması konusunda iki taraflı görüşmelerin tamamlandığını belirterek anlaşma sağlandığını bildirdi.

Kulüp yöneticilerinin Bolu'da inceleme yaptığını anlatan Yılmaz, ''Görüşmelerimiz sonucunda Beşiktaş Yönetim Kurulu, Seben Gölü'nün kenarına tesis yapma konusunda karar aldı ve talebini Seben Kaymakamlığı'na bildirdi. Bunun üzerine çalışma resmiyet kazandı'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın aldığı kararın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, Trabzonspor ve Galatasaray ile de görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

Bolu'yu yaz aylarında takımların kamp yaptığı bir bölge haline getirmek istediklerini kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu:
''Bununla ilgili altyapıları oluşturmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu takımlarımız Bolu'ya 'evet' derse her türlü desteği vermeye hazırız. Bolu iklim, doğal güzellikleri ve rakım açısından Avrupa'ya giderek, yüksek paralar ödenmesine gerek duyulmayacak bir yerdir. Bu yerin altyapısını spor takımlarımızın istediği gibi bir yer haline getirebilirsek, onlar da buraya tesislerini kurarsa, bu önemli bir gelişme olacaktır.''

Seben Kaymakamı Alper Balcı ise Beşiktaş Kulübü'nün Seben Taşlı Yayla Göleti'ne gelmesini beklediklerini ifade ederek, Seben'in göç verdiğini, Beşiktaş'ın tesis inşa etmesiyle ilçenin ekonomik kalkınma sağlayabileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.