Beşiktaş bu transferden vazgeçti

Beşiktaş bu transferden vazgeçti

Beşiktaş, Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Ozan İpek'in transferinde geri adım attı

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Ozan İpek'i devre arasında kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın futbolcunun bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle transferi askıya aldığı iddia edildi.

TAKIMDAN KESİN AYRILACAK

Bursaspor'da agresif tavırları nedeniyle yeşil-beyazlı yönetim kurulunun raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan ve 200 bin TL para cezası verilen yıldız oyuncu Ozan İpek'in devre arası takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BEŞİKTAŞ PAHALI BULDU

Yönetimin aldığı karar doğrultusunda Vakıfköy Tesisleri'nde A2 takımıyla antrenmana çıkan tecrübeli futbolcunun devre arasındaki taliplerinden Beşiktaş'ın, bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle transferini askıya aldığı iddia edildi.

AYBABA ALABİLİRİZ DEMİŞTİ

Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basınmensuplarıyla yaptığı sohbette, Ozan İpek ile ilgili bir soruya, ''Ozan İpek iyi futbolcu, koşullar uygunolursa, neden olmasın'' diye yanıt verdi.Ozan İpek'in menajerinin, bu futbolcu kadro dışı kalmadan önce kendisini aradığını belirten Aybaba, ''Ozan'ın Bursaspor'da sorunlar yaşadığını ve isteyip istemeyeceğimizi sordu. Ben de 'Koşullara göre' yanıtını vermiştim. Bu bizim değil yönetimin işi'' ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR VE GALATASARAY PEŞİNDE

Bursaspor yönetiminin yetenekli oyuncu için 1,1 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği, siyah-beyazlı kulübün ise bu rakamı yüksek bulduğu ve transferi askıya aldığı öne sürüldü. Öte yandan Trabzonspor ve Galatasaray'ın da yıldız futbolcu için görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.