Belediye Başkanı, Esnafla Tartışırken Silahına Sarıldı

Belediye Başkanı, Esnafla Tartışırken Silahına Sarıldı

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi Belediye Başkanı Şaban Çabuk'un esnaf Mehmet Yaşık ile yaptığı tartışma sonrasında silahına sarılarak bir el ateş ettiği iddia edildi. Çubuk, "Silahımla korkutma amaçlı yere bir el ateş açtım."...

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi Belediye Başkanı Şaban Çabuk'un esnaf Mehmet Yaşık ile yaptığı tartışma sonrasında silahına sarılarak bir el ateş ettiği iddia edildi. Çubuk, "Silahımla korkutma amaçlı yere bir el ateş açtım." dedi.

Dün gece meydana gelen olayda belediyeye dükkan kirası olan bir esnafla Başkan Çubuk arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrasında silahına sarılan Başkan Çabuk, yere bir el ateş açtı. Polis olay sonrasında tarafları Emniyet'e götürerek ifadelerini aldı. Başkan Çabuk'a meskun mahalde silah kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Belediye Başkanı Şaban Çabuk, belediyenin kiracısı olan esnafın borcunu ödememesi üzerine görevlilerin birkaç defa gidip sözlü olarak uyardığını söyledi. Son olarak esnafa borcunu 7 gün içinde ödemezse yasal işlem yapılacağına dair bir tebligat gönderildiğini ifade eden Çabuk, "Dün gece arabama bindiğimi sırada bu arkadaş yanıma gelerek aracın kapısını açarak bana hakaret ve küfürler etti. Ben de ardından fiili bir müdahalenin de geleceğini tahmin ederek silahımla korkutma amaçlı yere bir el ateş açtım." diye konuştu. Çabuk, olay sonrasında polise ifade verdiğini ve Mehmet Yaşık'tan şikayetçi olduğunu kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.