Bektaş’tan, Yetiştirici’ye  ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Bektaş’tan, Yetiştirici’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Milletvekili Barış Bektaş, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İsmail Sonkaya, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı seçilen Hasan Özgür Yetiştirici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Milletvekili Barış Bektaş, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İsmail Sonkaya, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı seçilen Hasan Özgür Yetiştirici ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak başarı dilediler.

Mesleki odaların yanındayız

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Halktan yana bir parti olarak, her zaman meslek odaların ve STK’ların yanında yer aldık ve yaşadığı sorunların takipçisi olduk. Hasan Özgür Yetiştirici ’ye ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun derken, başarılar diliyoruz” dedi.

MESLEK ODALARININ SORUNLARINI GÜNDEME GETİRİYORUZ

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise “Konya tarihiyle uzlaşmacı bir kültür yana olmuştur. Demokratik bir ortamda ve uzlaşmacı bir anlayışla bir kongre gerçekleştirdiniz. İktidar eliyle parlamentodaki eski güç yok edildi. Mevcut koşullarda Konya’nın ve mesleki odaların yaşadığı sorunları mecliste dile getiriyoruz. Çözümü noktasında da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her zaman mesleki odaların yanında yer aldık. Bundan sonrada odaların yanında yer alarak, sorunlarının takipçisi olacağız” diye konuştu.

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya da “İnşaat mühendisleri gibi mesleki odalarımız şehrin kentleşmesinde ve geleceğinde önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Şehrimizin hak ettiği bir yere getirmek içinde ne gerekirse yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

SİYASET ÜSTÜ HİZMET EDİYORUZ

CHP heyetinin ziyaretinden memnun kaldıklarını ve siyaset üstü bir anlayışla hizmet vereceklerini belirten İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici ise “Üyelerimize bizlere gösterdikleri güven ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Oda olarak siyaset üstü bir anlayışla hizmet vererek, üyelerimizin yaşadığı her türlü sorunlarının ve çözümünün takipçisi olacağız. Yapıcı yönde çalışmalar yapacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.