Bekir Bozdağ: Boş Yere Kendinizi Yormayın

Bekir Bozdağ: Boş Yere Kendinizi Yormayın

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Son algı operasyonu ak saray üzerinden yapılıyor. Cumhurbaşkanı, sarayda oturuyormuş. Kendine saray yaptırmış. Şu kadar odası varmış, şu kadar masraf yapılmış. Şöyle edilmiş, böyle edilmiş. O müfterilere...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Son algı operasyonu ak saray üzerinden yapılıyor. Cumhurbaşkanı, sarayda oturuyormuş. Kendine saray yaptırmış. Şu kadar odası varmış, şu kadar masraf yapılmış. Şöyle edilmiş, böyle edilmiş. O müfterilere buradan söylüyorum; Tayyip Erdoğan’ı bu millet kendi kardeşleri tanıdığı gibi tanır, sevdiği gibi sever. İftiralara kurban etmez. Boş yere kendinizi yormayın." dedi.

AK Parti Antalya Kepez İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Kongresi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile yapıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede konuşan Bekir Bozdağ, partisinin yaptığı icraatlardan bahsetti. Konuşmasında sık sık seçimleri kazandıkları 2002’den önceki dönemle kendi dönemlerini karşılaştıran Bakan Bozdağ, yapılan eleştirilere cevap verdi. Henüz yarısı tamamlandığı halde bin odalı olarak yapılan ve maliyeti resmi olarak 1 milyar 370 milyon lira olarak açıklanan yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili eleştirilere de cevap veren Bozdağ, "Son algı operasyonu ak saray üzerinden yapılıyor. Cumhurbaşkanı sarayda oturuyormuş. Kendine saray yaptırmış. Şu kadar odası varmış, şu kadar masraf yapılmış. Şöyle edilmiş, böyle edilmiş. Bakın bu bir iftiranın dillendirile dinlendirile gerçek yerine ikame edilme çabasıdır. O müfterilere buradan söylüyorum; Tayyip Erdoğan’ı bu millet kendi kardeşleri tanıdığı gibi tanır, sevdiği gibi sever. İftiralara kurban etmez. Boş yere kendinizi yormayın.” dedi.

"CHP 1950’DEN BERİ ATA BİNEMİYOR, ÇİFTE YİYOR"

Bakan Bozdağ, konuşmasında sık sık CHP ve MHP’ye de yüklendi. 2002’den bu yana her alanda çok fazla hizmet yaptıklarını söyleyen Bozdağ, “Hani at binenin, kılıç kuşananın derler ya. At sahibine göre kişner derler ya. Bunları bu millet ata bindirmiyor uzun bir zamandır. Hele bu CHP’yi tek başına 1950’den beri ata bindirmiyor. Ata yaklaştığı zaman at çiftesini vuruyor uzaklaştırıyor. Neden çünkü bunlar ata da, ata bindirenleri de Türkiye’yi dar etmişler.” dedi.

"KILIÇDAROĞLU ESED GİBİ, İSRAİL’DEN BİRİ GİBİ KONUŞUYOR"

Orta Doğu, Ukrayna ve Yunanistan’da yaşanan karışıklıklarla iç savaşa değinen Bozdağ, Türkiye’nin bu coğrafyanın ortasında kaldığını ancak etkilenmediğini savundu. CHP ve MHP’nin böyle bir durumda iktidarda olması durumda nasıl etkileneceğini halkın vicdanına bıraktığını ifade eden Bozdağ, "Suriye’yle ilgili bir şey oluyor Sayın Kılıçdaroğlu konuşuyor, Esed mi konuşuyor yoksa Türkiye’nin çıkarlarını düşünen ana muhalefetin lideri mi konuşuyor şaşırıyorum. İsrail’den birileri konuşuyor CHP’nin lideri mi konuşuyor acaba hangisi konuşuyor şaşırıyorum. Bizim dış politikamız millidir. Ülkenin muhalefeti çıkarları daha iyi gözetmek noktasından iktidarı elbette eleştirebilir ama başka ülkelerin liderlerinin dili ile konuşup Türkiye’nin hükümetini sopalamak için yarış içerisine girmez." ifadelerini kullandı.

"17 VE 25 ŞUBAT"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti’ye yönelik yapılan eleştirileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘diktatör’ denmesini, çözüm süreci eleştirilerini ‘algı operasyonu’ olarak nitelendirerek şunları söyledi: "Bunlar bir algı operasyonu. Yolsuzluk algı operasyonu, 17 ve 25 Şubat (Aralık) sadece bir darbe teşebbüsü değil bir algı operasyonu. Gezi de öyle. Son algı operasyonu ak saray üzerinden yapılıyor." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.