Bbp'li Doğan:sözde Çözüm Süreciyle Bitmekte Olan Terör Örgütüne Can Suyu Verildi

Bbp'li Doğan:sözde Çözüm Süreciyle Bitmekte Olan Terör Örgütüne Can Suyu Verildi

Büyük Birlik Partisi(BBP) Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan, siyasi iktidarın, Analar ağlamasın diye uygulamaya geçirdiği sözde çözüm sürecinin bitmekte olan terör örgütüne can suyu olduğunu söyledi. İktidarın, çözüm süreci altında...

Büyük Birlik Partisi(BBP) Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan, siyasi iktidarın, Analar ağlamasın diye uygulamaya geçirdiği sözde çözüm sürecinin bitmekte olan terör örgütüne can suyu olduğunu söyledi. İktidarın, çözüm süreci altında başlattığı girişimlerin terörü bitirmekten uzak olduğunu belirten Doğan, süreçle birlikte terör örgütünün daha güçlü hale geldiğini, 6-7 Ekim olaylarının devlete başkaldırı provası olduğunu kaydetti.

Partisinin Manavgat İlçe Başkanlığı'nda çözüm süreciyle ilgili açıklama yapan Doğan, AK Parti iktidarının yanlış politikaları yüzünden ülkenin bugün bölünme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in beni bakanlıktan terör örgütü başı Abdullah Öcalan aldırdı sözünün sözde çözüm sürecinin durumunu bütün çıplaklığıyla özetlediğini belirten Doğan, "Maalesef AKP iktidarı, sözde çözüm süreci başlatarak bitmekte olan PKK terör örgütünü muhatap alarak adeta can suyu vermişti. Bitmekte olan terör örgütü, bugün 5 bin yıllık devlet geleneği olan aziz milletimize meydan okur hale gelmiştir. Bunun tamamen suçlusu bu iktidardır. Ülkemizin Kürt sorunu yoktur. Ülkemizin, emperyal güçlerin oyuncağı olan PKK terör örgütü sorunu vardır. Ülkemizde bin yıldır Kürt ve Türk halkı et ile tırnak olarak kaynaşmıştır. PKK terör örgütü 35 yıldır yaptığı insanlık dışı katliamlarla bu et ve tırnağı birbirinden ayırmak istiyor." dedi.

PKK/KCK sanıklarının bugün hepsinin dışarıda olduğunu belirten Doğan, KCK operasyon yapan bütün polislerin cezaevinde olmasının kelimenin tam anlamıyla çözüm süreci oyunu olduğunu kaydetti. Sözde çözüm süreci altında KCK yapılanmasını çökerten polislerden intikam alınmasını nefretle kınadıklarını belirten Doğan, PKK terör örgütünün, küresel güçler ile Türkiye'nin kadim düşmanlarının gizli izdivacının gayri meşru çocuğu olduğunu söyledi. Bu sözün merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'na ait olduğunu, bugüne kadar terörle mücadele en kapsamlı ve net reçeteyi şehit liderlerinin sunduğunun altını çizen Doğan, devlet, devlet gibi yönetilir, yasalar hakim kılılınırsa terör diye bir şey kalmayacağını ifade etti. Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:"Hastalığın teşhisini doğru koymak lazım. Mesele terör meseledir ve küresel uzantıları vardır. Amaç, Türkiye'yi sürekli terör kıskacı altında tutarak, küresel isteklere boyun eğmesini sağlamaktır. Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde olunca önce Türkiye'nin sonrada bölgesinde ve dünyada öncü ülkenin ortaya çıkacağını hesap eden iç ve dış güçler bu PKK terörünü başımıza bela etmiştir. Küresel güçler ile kadim düşmalarımızın gizli izdivacının gayri meşru çocuğudur PKK. Dolayısıyla PKK'nin Kürt kardeşlerimizle bir alakası yoktur. PKK, istismar ve çıkar üstüne kurulu bir kukla örgüt ve caniler güruhudur. PKK, Türkmeniyle, Kürdüyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, Boşnağıyla, Çerkeziyle bin yıllık tarihimizin bize verdiği isim olan büyük Türk milletinin ortak düşmanıdır. Mesele bundan ibarettir. Mesele terör olunca, çözüm nettir. Terörün çözümü noktasında aklın yolu birdir. Devlet, devlet gibi yönetilir, yasalar hakim kılınırsa terör diye bir şey kalmaz. BBP olarak bunun nasıl yapılacağını defalarca anlattık. Sözde çözüm süreci devlet onurunu ayaklar altına almıştır. "

Doğan, siyasi iktidarın, sözde paralel yapı söylemleri uydurarak, Güney Doğu'da devlete karşı kurulmuş paralel yapı KCK yapılanmasını bilinçli bir şekilde kamufle edildiğini, bunu yapanların eninde sonunda yüce Türk milletine hesap vereceklerini kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.