BBP’den Altay’a tam destek

BBP’den Altay’a tam destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan, 31 Mart Yerel Yönetim seçimleri ile ilgili olarak partisinin Cumhur İttifakı’na destek vereceğini kaydetti.

Özcan, seçimde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti’nin adayı Uğur İbrahim Altay’ı destekleyeceklerini ifade ederek, “Aday çıkarmadığımız ilçelerde Cumhur İttifakı Başkanlarını destekleyerek kendi Belediye Meclis Üyelerimiz ile seçimlere gireceğiz. Bu karar doğrultusunda başarılı çalışmalara imza atan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yeniden seçilmesi konusunda tüm teşkilatlarımız ile birlikte destek olma kararı aldık” ifadelerini kullandı.

16 İLÇEDE KENDİ ADAYLARI İLE YARIŞACAK

Özcan, “BBP olarak Konya’da 16 ilçede birbirlerinden kıymetli adaylarımız ile milletimizin önüne çıkacağız. Bu kapsamda Selçuklu Belediye Başkan Adayımız Hakan Er, Karatay Belediye Başkan Adayımız İbrahim Menekşe, Meram Belediye Başkan Adayımız Kevser Topal, Çumra Belediye Başkan Adayımız Fatih Öksüz, Altınekin Belediye Başkan Adayımız Yusuf Sade, Akşehir Belediye Başkan Adayımız Süleyman Mutlu, Hadim Belediye Başkan Adayımız Necip Taha Bal, Hüyük Belediye Başkan Adayımız Osman Yılmaz, Ilgın Belediye Başkan Adayımız İlyas Kılınç, Güneysınır Belediye Başkan Adayımız Abdullah Kaya, Bozkır Belediye Başkan Adayımız Nazif Karabulut, Taşkent Belediye Başkan Adayımız Hasan Hüseyin Göktaş, Akören Belediye Başkan Adayımız Ekrem Tulukçu, Halkapınar Belediye Başkan Adayımız Mehmet Vardar, Yunak Belediye Başkan Adayımız Abdullah Emre Demirhan ve Karapınar Belediye Başkan Adayımız Av. Abdülhamid Kutalmış Özcan ile seçimlere katılacağız” dedi.

HABER MERKEZİ


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum