BBP: Hükümet açılımdan vazgeçsin

BBP: Hükümet açılımdan vazgeçsin

Büyük Birlik Partisi (BBP) Meram İlçe Başkanı Abdülhamit Tekmen, yönetim kurulu üyeleri Bahadır Öncan, Nusret Tekin ve Ali Soğucaklı ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette güncel gelişmeleri değerlendiren Abdülhamit Tekmen, ülke gündeminin saptırılmaya çalışıldığını söyledi. Türkiye’nin ‘Kürt açılımı’ diye bir şeye ihtiyacı olmadığını ifade eden Tekmen, “Bizim asırlardır kardeşçe yaşadığımız Kürtlerle sorunumuz yok. Terör sorununun bu şekilde çözülmeye çalışılması bize zarar verir. Hepimiz aynı bayrağın altında yaşıyoruz. Hükümet, meseleyi ayrışma noktasına getirdi. Suni bir millet oluşturulmaya çalışılıyor. Hükümet bu açılımdan bir an önce vazgeçmelidir” dedi.

ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA RANT AKTARIMI

Gazetemizin dün gündeme getirdiği MEDAŞ’ın özelleştirilmesinde cevap arayan sorulara da değinen Abdülhamit Tekmen, “Gönül isterdi ki MEDAŞ’ı Konyalı bir şirket alsaydı. Ama maalesef bu olmadı. Sayın Başbakan Konya’ya geldiğinde ilimizin bakanının kendisi olduğunu söylüyordu. Ama biz ne yatırımlarla ilgili konuda, ne de özelleştirmelerde Konya’nın bakanını göremedik. Milletvekillerimiz ise hiç ortalıkta yok” diye konuştu. Özelleştirme adı altında birilerine rant sağlandığını dile getiren Tekmen, mevcut özelleştirme satışlarının kamuoyuna izah edilmesi gerektiğine işaret etti. Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı da Tekmen ve arkadaşlarına başarı dileklerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.