Bbp Genel Başkanı Destici Saldırıyı Kınadı

Bbp Genel Başkanı Destici Saldırıyı Kınadı

Bingöl’de emniyet müdürüne yönelik saldırıyı kınayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’yi yönetenlerin ve güvenlik güçlerinin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Bingöl Emniyet Müdürü Atalay...

Bingöl’de emniyet müdürüne yönelik saldırıyı kınayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’yi yönetenlerin ve güvenlik güçlerinin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin, Komiser Hüseyin Hatipoğlu ve Oğur Atlı’ya yapılan saldırı ile ilgili yazılı açıklama yapan BBP lideri Destici, saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını söyledi. Destici, “Bu saldırı polislerimize değil topyekûn Türk milletinin birliğine beraberliğine ve kardeşliğine yapılmış bir saldırıdır” dedi. Destici, özellikle Bingöl'de emniyet müdürüne karşı yapılan kalleşçe saldırının büyük bir provokasyon olduğunu belirtti.

Destici, “Saldırıda hayatını kaybeden Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere milletimizin ve emniyet camiasının başı sağ olsun. Saldırıda yaralanan İl Emniyet Müdürümüz Atalay Ürker ve koruması Oğur Atlı’ya da Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah bu saldırıları gerçekleştirenlerin failleri en kısa zamanda yakalanır. Bu saldırının arkasında kimlerin olduğu net bir şekilde ortaya çıkarılır. Bu saldırıların bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

Milletin bütün bu acı ve üzücü, haince ve kalleşçe saldırılara ve şiddet olaylarına rağmen sağduyusunu kaybetmemesi ve provokasyonlara gelinmemesi gerektiğini belirten Destici mesajını şöyle tamamladı: “Bu hadiseler göstermektedir ki bu bölücü unsurlar fırsat bulduklarında benzer saldırılar gerçekleştirmeye çalışacaklardır. Türkiye’yi yönetenlerin ve güvenlik güçlerimizin daha dikkatli, titiz ve kontrollü davranarak bundan sonra bu tür saldırılara fırsat vermemeleri adına daha hazırlıklı ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın.‘’ CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.