Batman’da Nefes Kesen Kaçakçılık Operasyonu

Batman’da Nefes Kesen Kaçakçılık Operasyonu

Polisten kaçan sigara kaçakçıları, nefes kesen kovalamacanın ardından yakalandı. Ters şeride girerek polisten kaçmaya çalışan kaçakçılar, trafikte seyreden araç sürücülerine de korkulu anlar yaşattı. Kaçan araç karşı yönden gelen...

Polisten kaçan sigara kaçakçıları, nefes kesen kovalamacanın ardından yakalandı. Ters şeride girerek polisten kaçmaya çalışan kaçakçılar, trafikte seyreden araç sürücülerine de korkulu anlar yaşattı. Kaçan araç karşı yönden gelen bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet metrelerce sürüklendi.

    Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendikleri araca dur ihtarında bulundu. İhtar ve ikazlara uymayan araç sürücüsünün kaçmaya başlaması üzerine polisle kaçakçılar arasında kovalamaca yaşandı.

    Ters şeride girerek polisten kaçmaya çalışan araç, trafikte seyreden araç sürücülerine de korkulu anlar yaşattı. Kaçan araç karşı yönden gelen bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet metrelerce sürüklendi.

    Uzun süren kovalamaca sonucu durdurulan araçta çeşitli markalarda piyasa değeri yaklaşık 320 bin TL olan toplam 53 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

    Olayla ile ilgili olarak gözaltına alınan Y.B. ile A.B. isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyete sevk edildi. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.