Basketbolda Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Birinci Oldu.

Basketbolda Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Birinci Oldu.

Samsun Çarşamba’da Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol müsabakaları'nda birinciliği Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi kazandı. Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol maçları Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda tamamlandı....

Samsun Çarşamba’da Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol müsabakaları'nda birinciliği Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi kazandı.

Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol maçları Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda tamamlandı. Çok sayıda öğrencinin izlediği maçlar sonucunda; Dikbıyık Lisesi müsabakalarda 3.üncü, Çarşamba Anadolu Lisesi 2. oldu. Çarşamba Anadolu Lisesi'ni final maçında 37-39 yenen Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi ilçe birincisi oldu.

Maçlardan sonra yapılan kupa töreninde; 3. olan Dikbıyık Lisesi'ne kupasını Okul Sporları Koordinatörü Çarşamba Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Ekici, 2. olan Çarşamba Anadolu Lisesi'ne kupasını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Fethi Sel verdi. 1.nci olan Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi de, kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’den aldı.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir maçlardan sonra yaptığı konuşmasında; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü organizasyondan dolayı kutluyorum. Güzel ve centilmence mücadele eden bütün okul takımlarımıza, centilmence tezahüratlar yapan tüm takım taraftarlarına, öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ediyor, Samsun da yapılacak olan İl Basketbol Şampiyonası'nda takımlarımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.