Başkanlık kupası fikstür kurası çekildi

Başkanlık kupası fikstür kurası çekildi

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası kuraları çekildi. Başkanlık Kupası kura çekimi Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı.

İlk Maç 10 Nisan Pazartesi günü Saat : 17.15 'de Atatürk Kapalı  Spor Salonu yanında bulunan Sentetik Halı Sahada düzenlenecek olup, turnuvaya  25 takım ve yaklaşık 500 sporcu katılacak. Seydişehir Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği  Başkanlık Kupası Futbol karşılaşmalarının birlik, beraberlik ve kardeşlik havası içinde geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Seydişehir Belediyesi bünyesinde düzenlediğimiz futbol turnuvalarımıza vatandaşlarımızın kardeşlik duygusu  içerisinde katılması güzel. Amacımız Seydişehir'de yaşayan hemşehrilerimizin yoğun iş temposundan uzaklaşarak  , kendilerine vakit ayırıp sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri imkanlar oluşturmak. Düzenlemiş olduğumuz turnuvalarla birlik , beraberlik, kardeşlik ve dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma duyguları pekişiyor. Ben turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum" Seydişehir Belediyesi  Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası için Fikstür Listesi

BAŞKAN TUTAL'DAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal '5 Nisan Avukatlar Günü' dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tutal mesajında "Avukatlarımız,hakların korunmasında, adaletin sağlanmasında ve toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesinde çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal mesajının devamında ise şu cümlelere yer verdi: "Dünyanın daha yaşanabilir olması;öncelikle kuvvetin değil hakkın üstün tutulması , adaletin sağlanması ve adalet mekanizmasının doğru işleyişi ile mümkündür. Temel hak ve özgürlüklerin iyi anlaşılabilmesi ve doğru uygulanabilmesi için bireysel, toplumsal ve uluslararası düzeyde hukukçulara ve dolayısıyla avukatlara ihtiyaç duyulmaktadır.   Avukatlık mesleği, hakların korunmasında, adaletin sağlanmasında ve toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesinde büyük önem taşıyan bir meslektir. İnsanların savunma hakkını üstlenen avukatlar, demokrasinin yaşanmasında ve güçlenmesinde önemli bir rol oynar. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü esası içerisinde, sorumluluk anlayışı ile bireylerin ve toplumların haklarının korunmasında ve savunulmasında önemli görevler üstlenen avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim" 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.