Başkan Karalar, Sümer Mahallesi'nin Dayanışma Yemeğine Katıldı

Başkan Karalar, Sümer Mahallesi'nin Dayanışma Yemeğine Katıldı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sümer Mahallesi Muhtarı Ülkü Okay'ın düzenlemiş olduğu dayanışma etkinliğinde vatandaşların yoğunu ilgisi ile karşılandı. Yemeğe Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar da katıldı.Muhtarlık binası önündeki...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sümer Mahallesi Muhtarı Ülkü Okay'ın düzenlemiş olduğu dayanışma etkinliğinde vatandaşların yoğunu ilgisi ile karşılandı. Yemeğe Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar da katıldı.

Muhtarlık binası önündeki etkinlik alanında dolaşan Başkan Karalar, konuklarla tek tek ilgilendi, dertlerini dinledi taleplerini not aldı. Vatandaşlardan sorunları muhtarlara iletmesini isteyen Başkan Karalar, muhtarlarla birlikte çalışıp sorunların el birliği ile çözüleceğini söyledi. Kararlar, “Sorunlarınızı, taleplerinizi ve ihtiyaçlarınızı muhtarlarımıza rahatlıkla iletebilirsiniz. Seyhan Belediyesi'nde oluşturduğumuz muhtarlık birimi ile sorunları kaynağında tespit ederek çözme imkanımız doğdu. Muhtarlarımıza ilettiğiniz her sorunu, muhtarlarımızla birlikte çözmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sümer Mahallesi Muhtarı Ülkü Okay ise yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu yoğun çalışma temposu içerisinde zaman ayırarak davetimize katılan tüm mülki idarecilerime teşekkür ederim. Mahallemizin hangi sorunu olsa başkanım imdadımıza yetişiyor. Mahalle halkının birbiriyle tanışması, kaynaşması mahallenin esnafını, tüccarını bilmesi mülki idarecilerini tanıması amacıyla ilk kez düzenlediğim etkinliği geleneksel hale getirmeyi düşünüyorum. Katılan tüm konuklarıma yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.