Başkan Karalar: Dünya Büyük Önderi Şimdi Daha İyi Anlıyor

Başkan Karalar: Dünya Büyük Önderi Şimdi Daha İyi Anlıyor

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Ortadoğu'da yaşanan savaş ortamına değinerek "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" diyen Atatürk'ü dünyanın...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Ortadoğu'da yaşanan savaş ortamına değinerek "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" diyen Atatürk'ü dünyanın şimdi daha da iyi anladığını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar açıklamasında, "Dünyanın saygısını kazanmış büyük önder ve devlet adamını, ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde şükranla ve saygı ile anıyoruz. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adı, ulusumuzun büyüklüğünün, gücünün timsali olan Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte sonsuza kadar yaşayacaktır. Bugün komşu ülkelerimizde, Ortadoğu'da bir vahşet yaşamaktadır. Bu vahşete bakıldığı zaman 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' diyerek dünyanın takdirini kazanmış olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü dünya artık daha da iyi anlıyor." ifadelerine yer verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.