Başkan Çetin, İhtiyarlara Aşure İkram Etti

Başkan Çetin, İhtiyarlara Aşure İkram Etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Saray Dede Torun Evi’nde düzenlenen Muharrem Programına katılarak ihtiyarlara aşure ikram etti.Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Muharrem ayının...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Saray Dede Torun Evi’nde düzenlenen Muharrem Programına katılarak ihtiyarlara aşure ikram etti.

Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Muharrem ayının önemi anlatıldı. Saray Dede ve Torun Lokali’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcıları Nedim Erçetin, Osman Kayaer, Seyit Gümüş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kocakuşak, müftülük çalışanları, konuşmacılar ve davetliler katıldı.

Sedat Gökçabey’in okuduğu Kur’an tilaveti ile başlayan program Ehlibeyt Kur’an Kursu Hocası Mehmet Öz ve emekli İmam Hatip Huzeyfe Yarıcı’nın konuşmaları ile devam etti. Muharrem ayının önemini anlatan konuşmacılar, Hz. Hüseyin’in zulme karşı dik duruşun simgesi olduğunu belirterek “Birlik beraberliğimizi daha da güçlendirmeli, tefrikalara izin vermemeliyiz” dedi.

Gecede hemşehrilerinin Muharrem ayını ve Hicri Yılbaşını tebrik eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, programa katılan davetlilere aşure ikram etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.