Başkan Bilal Uludağ’dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Bilal Uludağ’dan 10 Kasım Mesajı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Uludağ, yayımladığı mesajda Türkiye Cumhuriyeti’nin...

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Uludağ, yayımladığı mesajda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 76.ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle andığını belirtti. Başkan Uludağ, Atatürk’ün Türk Milletinin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandırarak, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğuna işaret etti. Atatürk’ün, yepyeni bir çığır açtığına işaret eden Başkan Uludağ, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, temellerini attığı Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmaktı. Yok oluşun eşiğinden dönerek, büyük bir kararlılık gösteren milletimiz, bu yolda önemli mesafeler kat etti. Bütün bunlar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.