Başkan Altay: Şöhretinde değiliz

Başkan Altay: Şöhretinde değiliz

Selçuklu Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Spor, bizim yaptığımız en iyi işlerden birisi. Biz bu işin şöhret kısmında değiliz. Şöhret kısmında olsaydık; gençlere harcadığımız parayı futbola harcayarak takımımızın TFF 1.Lig'de mücadele etmesini sağla

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Merhaba Gazetesi çalışanlarını ağırladı. Selçuklu Belediyespor'un 2016 yılındaki faaliyetlerini, 2017 yılında ise yapacakları faaliyetleri değerlendiren Selçuklu Belediyesi Başkanı ve Selçuklu Belediyespor Onursal Başkanı Uğur İbrahim Altay, spor konusunda işin şöhret kısımda olmadıklarını açıkladı.

310-003.jpg

YAPTIĞIMIZ EN İYİ İŞ SPOR

"Spor, bizim yaptığımız en iyi işlerden birisi" diyerek sözlerine başlayan Selçuklu Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Spor okullarından 20 bine yakın öğrenciye spor yapma imkanı sunduk. Bunların birçoğuna servis hizmeti sunuyoruz. Şu anda aylık 40 TL ücret ile çocukları evlerinden alarak haftada 2 gün spor yapma imkanı sunarak evlerine geri bırakıyoruz. Malzeme parası istemiyoruz. Başka hiçbir ücret istemiyoruz. Aileden ikinci kişi spor okullarına gelmek isterse yüzde 50 indirim imkanı sunuyoruz. Amacımız çocukların tamamının yıl boyunca spor yapmasını sağlamak. Farklı yaş guruplarına göre ayrılan çocuklarımız kendi yaş kategorilerine göre farklı eğitimlere tabi tutuluyor. Çocuklarımızın bedenen gelişmesi kadar ruhen gelişmelerine de önem veriyoruz. Spor okulumuza gelen öğrencilerimize, aile sevgisi, vatan sevgisi, küçük ve büyüklerle ilişkiler ile okul eğitimlerinin önemini anlatıyoruz. Çocuklarını bize gönderen değerli ailelere ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

320-003.jpg

ÇOK CİDDİ PARALAR HARCIYORUZ

Selçuklu Belediyesi'nin spora çok ciddi paralar harcadığını açıklayan Başkan Uğur İbrahim Altay, "Biz bu işin şöhret kısmında değiliz. Bu noktalara harcadığımız parayı basketbola harcasak Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden bir takımımız olur ve ismimiz daha çok duyulabilir. Bizim kriterimiz şu; ne kadar çocuğa spor yaptırıyoruz ve ne kadar çocuk uluslararası müsabakalarda boy gösteriyor? Çok ciddi para harcıyoruz sporda gençlerimize. Ben şuna inanıyorum; küçük yaşta çocuklarımıza sporu sevdirirsek ilerde başarılı sporcular yetiştirebiliriz. Toplumumuz sağlıklı olur. Selçuklu Belediyesi futbolda da aynı parayı harcasak TFF 1.Lig'de mücadele eden bir takım oluşturabiliriz. Selçuklu Belediyespor futbol takımındaki amacımız alttan gelen futbolcularımızın A takımda oynayabilmesi" sözlerini kullandı.

320-003.jpg

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tesis konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Altay, "Tesis sayımızı artırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Okullara spor salonu kazandırma çalışmalarına başladık. Yeni tesisler kazandıracağız. İnşallah nitelikli tesislerimizin sayısının daha da artmasını temenni ediyorum. Spor kulübümüzde ise branş sayısını oturttuk. 19-20 branşımız var. Branş sayısın artırmak yerine sporcu sayısını artırmak için çalışacağız ve bu sporcuların başarısın artırmak için çalışmaları yürütüyoruz. Spora yatırıma devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.