Başkan Altay, siyaset akademisine katıldı

Başkan Altay, siyaset akademisine katıldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Beyşehir'de düzenlenen siyaset akademisi programına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay katıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Beyşehir'de düzenlenen siyaset akademisi programına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay katıldı.
Altay, programda yaptığı konuşmada, Selçukluların Konya'yı yüzyıllarca başkent olarak kullandığını kadim bir medeniyete başkentlik yapan Konya'ya hizmet ettiklerini belirtti.
Konya'yı tanımak için önce Selçuklu medeniyetini tanımak gerektiğini ifade eden Altay, Selçuklu'nun Osmanlı'ya ışık tutan medeniyet olduğunu söyledi.
Selçuklu medeniyetin izlerinin en güzel örneklerini Beyşehir ve Konya başta olmak üzere birçok yerde görmenin mümkün olduğunu vurgulayan Altay, ''Selçuklu bilim, düşünce ve kültürde önemli isimler yetiştiren bir çoğuna da kucak açan bir medeniyettir. Adını taşıdığımız Selçuklu bu bakımdan bizim için daha büyük önem taşıyor'' dedi.
Altay, ilçede yaptıkları anketlerle öncelikli ihtiyaçları belirlediklerini ve bu doğrultuda harekete geçtiklerini, bir bölgede yapılacak hizmetten önce mutlaka o bölgede yaşayanların fikrini aldıklarını bildirdi.
Planlı ve programlı çalışmayla, kaynakları en verimli şekilde kullanarak yatırım yaptıklarını vurgulayan Altay, şunları kaydetti:
''Fiziki belediyecilik kadar sosyal ve kültürel belediyeciliğe de önem veriyoruz. Siyaset yapmak gönül işidir ve siyasetin içinde bulunmak hizmet yapmaktır. Belediye başkanlığı bir sevda ve hizmet heyecanı ile yapılmalıdır. Gönlünüzde o şehirle ilgili bir heyecan yoksa başarılı olamazsınız. Geceniz gündüzünüz bu şehir için neler yapabilirim ile dolu olmalıdır. Hizmet ettiğiniz bölgede size sevgi ve güven yok ise makamınızda işleri sevk ve idare eden biri olmaktan öteye gidemezsiniz. Bu nedenle halkla iç içe olmak gerekir.''
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a programa katılımlarından dolayı Beyşehir'in simgelerinden Taş Köprü resmi bulunan bir tablo takdim etti.

AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.