Başbakanlık'tan 'saray' açıklaması

Başbakanlık'tan 'saray' açıklaması

Başbakanlık'tan, çok konuşulan Cumhurbaşkanlığı Sarayıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 'polemikler art niyetli' denildi.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada yeni yapılan Cumhurbaşkanlık Sarayıyla ilgili şöyle denildi:

HİZMET YOLUNDA KULLANILACAK

"Milletimizin oylarıyla bu görevlere gelen devlet ricali görevde  kaldıkları süre içinde bu imkanları devlete ve millete hizmet yolunda kullanacak, anayasal çerçevede demokratik seçimlerle görevden ayrıldıklarında yerlerine gelenlere emaneti teslim edeceklerdir. 

İMKANLARIN GERÇEK SAHİB MİLLET
 

Tüm bu imkanların gerçek sahibi sadece millettir. Emanetin kime  verileceğine de yine sadece aziz milletimiz karar verecektir.

POLEMİKLER ART NİYETLİ

Milletimizin ve devletimizin itibarını temsil eden hizmet binaları ve araçları üzerinden, tamamen art niyetli polemikler yapılması hiç kimseye fayda sağlamamaktadır.

BİR ÇOK KURUMA YATIRIM YAPILDI

Bugüne kadar başta yargı kurumları, bakanlıklar ve bir çok kamu binaları için büyük yatırımlar yapılmış devletimizin bir çok birimi hizmetin gereğine yakışır imkanlara kavuşturulmuştur.

KİMSE BUNDAN RAHATSIZ OLMAMALI

Türkiye büyümektedir. Ülkemiz dünyada hak ettiği yeri hızla alırken temsil ve hizmet imkânlarının aynı şekilde büyümesinden ve milletimize layık standartlara ulaşmasından kimse rahatsız olmamalıdır"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.