Başbakanı uyarıyoruz

Başbakanı uyarıyoruz

SP Meram İlçe Başkanı Şuayip Koçak, Başbakanın en kötü gününde yanında olduklarını belirterek, şimdide Başbakanı, gittiği yol yanlış diye uyardıklarını söyledi

Saadet Partisi (SP) Meram İlçe Teşkilatı Mart Ayı Divan Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti. İl teşkilatında gerçekleşen divan toplantısına SP Konya İl Başkanı Mehmet Şen, SP Meram İlçe Başkanı Av. Şuayip Koçak ve çok sayıda parti mensubu katıldı. 4+4+4 eğitim sistemi hakkında değerlendirmelerde bulunan SP Meram İlçe Başkanı Şuayip Koçak, dünyanın hiçbir yerinde kesintisiz eğitimin olmadığını sadece Türkiye’de olduğunu söyledi. Koçak, “Eğitimde düzenlemelerde ahlak yasası da çıkartılmalıdır. Uyuşturucu ve alkol yaşı ilkokul çağına kadar inmiş durumda. Bunun önüne geçilmesi için ahlak ve maneviyat çocuklarımıza aşılanmalıdır. Yine yerlere atılan kartlarda ahlaki yönden bizim yüreklerimiz parçalamakta. Ama Milli Görüş camiası olarak ‘önce ahlak ve maneviyat’ yazılı kartlar ile hassasiyetimizi gösterdik” dedi. CHP’nin yasaları ideolojik olarak eleştirdiğini ifade eden Koçak, yasanın yanlışlığını değil ideolojilerine ters düşen yerleri eleştirdiklerini söyledi. Yabancılara toprak satışının artırılması ile ilgili gündemde olan yasanın tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini dile getiren Koçak, “Yabancılara toprak satışının 2,5 hektardan 30 hektara çıkarılacağı gündeme getiriliyor. Bu tasarı İsrail’in arzıdır. Toprak devleti devlet yapan unsurdur. Filistin’de aynısı oldu. Şuan orada kan ve gözyaşı durmuyor. AK Parti ve meclisteki diğer partilerin bu yasaya onay vermeyeceğini düşünüyorum. Abdulhamit’in dediği gibi ‘şehit kanı ile alınan yer para ile satılmaz’ sözünü tekrar hatırlatmak istiyorum” diye konuştu.

BAŞBAKANI UYARIYORUZ

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın en kötü zamanında kendilerinin yanında olduğunu belirten Şuayip Koçak, “Sayın Başbakan hapisteyken yanında biz vardık. Şuan yanında bulunan hep menfaat peşinde koşan yalakalar. Biz en kötü gününde yanında olduğumuz gibi şimdi kendisini uyarıyoruz. Gittiği yol yanlış” ifadelerini kullandı. Ortadoğu’da kan ve gözyaşının dinmediğini vurgulayan Koçak şunları kaydetti; “Kanın durmadığı Müslüman ülkeler kimse barış getiremedi. Suriye’den kaçan kaçana. Fakat benim düşüncem Suriye Libya gibi olmayacak. Çünkü Esad’ın siyonizmle anlaşması var. Bakınız Afganistan’da NATO yüzünden 12 askerimiz şehit oldu. Şunu soruyorum NATO’nun Afganistan’da ne işi var. NATO bize hiçbir fayda sağlamadı. NATO hep Müslümanları katletti. NATO barış götürmek için değil, belirli bir zihniyeti yaymak için kurulmuş bir örgüttür.

HEDEF BELEDİYE SEÇİMLERİNİ ALMAK

Allah ayağımızı sabit kılsın” Divan toplantılarının sürekli yapılması gerektiğini savunan SP İl Başkanı Mehmet Şen ise, parti olarak çalışmaların hız kazanması gerektiğini, mahallelerdeki çalışmaların artırılması gerektiğini söyledi. Hedeflerinin Konya’daki belediye seçimlerini almak olduğunu aktaran Şen, gençlik ile bunu başaracaklarını ifade etti. Milli Görüş davasıyla hakkı savunmayı öğrendiklerini dile getiren SP Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Koçak da, “Refahla maşallah dedik. Faziletle elhamdülillah dedik. Saadet ile de yeniden bismillah diyoruz. Milli Görüş gençliği olarak Siyonist rejime karşı hepimiz bir Erbakan olduk. Olmaya da devam edeceğiz inşallah” dedi.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.