Başbakan Konya’da

Başbakan Konya’da

29 Martta yapılacak yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan bugün Konyaya gelerek miting düzenleyecek.

Konu hakkında bilgi veren Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Faruk Dügen, tüm Konya halkını 20 Mart Cuma günü (bugün) saat 15.30’da Hükümet Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge davet etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi hükümeti döneminde Konya’nın ihtiyacı olan yatırımların tamamını aldığını ve belediye başkanlarının da özverili çalışmaları ile Konya’nın geliştiğini kaydeden Faruk Dügen, milletvekilleri ve Konya İl Teşkilatı olarak da Konya’nın hak ettiği yatırımları alabilmesi için canla başla mücadele ettiklerini söyledi. Geçtiğimiz dönemde Konya’da yapılan yatırımların bazılarını hatırlatan Dügen, “KOP projesini başlatarak Konya ve Karaman ovalarının sulanması için önemli bir adım atıldı. Konya – Ankara arası hızlı tren projesinin temelleri atıldı. Projenin tamamlanması ile 3 saat 30 dakikalık seyahat 1 saat 15 dakikaya inecek. Yapılan duble yollar ile bölünmüş yol uzunluğu 580 kilometreden bin 102 kilometreye çıkarılmış ve duble yol çalışmaları devam etmektedir. Konya ilk kez bizim dönemimizde doğalgaza kavuşmuş ve Konya’nın yüzde 60’ı doğalgazdan istifade edebilmektedir. Bunun yanında yapılan Adalet sarayı yenilenerek merkezde zor şartlar halinde yapılan adalet hizmetleri daha nezih ve iyi bir ortamda gerçekleştirilmeye başladı. Ayrıca sağlıkta yapılan büyük atılımlarla Konya sağlık merkezi haline getirildi” dedi.
Gelecek döneme yönelik olarak da değerlendirmelerde bulunan Faruk Dügen, “Konya, kültür, tarih, bilim, kongre, eğitim ve spor kalkınmasında öncü ve huzur kenti, tarım ve ulaşımda modern kent yapılacak. Konya bambaşka bir hüviyete bürünecek, gıpta ile bakılan bir dünya kenti haline gelecek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum