Başbakan Davutoğlu Bursa’ya Geliyor

Başbakan Davutoğlu Bursa’ya Geliyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa’da düzenlenecek Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere 7 Kasım Cuma günü Bursa’ya geliyor. AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa’da düzenlenecek Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere 7 Kasım Cuma günü Bursa’ya geliyor.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Davutoğlu’nun programı hakkında bilgi verdi. Davutoğlu’nun, cuma saatinde kente geleceğini belirten Torun, şunları dile getirdi: “Toplu açılış törenleri için Merinos’ta olacağız. Akşam iş adamları ile teşkilatla bir yemek programı var. Bursa Ticaret Sanayi Odası’nın düzenlediği Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katılacaklar. Bursa’da akşam sayın Başbakanımızı misafir edeceğiz. Sabahleyin de erken saatlerde ayrılacaklar. Sayın başbakanımızın Bursa’da olduğu gün 18 büyükşehir belediye başkanımızı misafir ediyor olacağız. Bursa’da büyükşehir belediye başkanlarımızın toplantıları olacak. Onların toplantıları da 8 ve 9’unda devam edecek.”

Henüz netleşmeyen programa göre, Ulucami’de cuma namazı kılacak olan Davutoğlu, ardından Valilik ve Büyükşehir Belediye ziyaretleri gerçekleştirecek. Davutoğlu ile birlikte başbakan yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile birlikte birkaç bakanın daha Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.