Başarılı yöneticilere ödül

Başarılı yöneticilere ödül

Konya’da akaryakıt sektörünün önemli firmalarından olan Nadir Avcan Şirketler Grubu, Hilton Garden Inn Otel’de bir gala gecesi düzenledi. Gecede başarılı yöneticiler ödüllendirildi.

Konya’da akaryakıt sektörünün önemli firmalarından olan Nadir Avcan Şirketler Grubu, Hilton Garden Inn Otel’de bir gala gecesi düzenledi. Gecede başarılı yöneticiler ödüllendirildi.

Gala gecesi ve ödül törenine Şirketin CEO’su Temel Peker’in yanısıra, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Avcan, Hasan Avcan ve Nadir Avcan Şirketler Grubu yöneticileri katıldı.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

Gecede bir konuşma yapan Nadir Avcan Şirketler Grubu CEO’su Temel Peker, başarının sadece rakamlardan ibaret olmadığının farkında olduklarını belirterek, çeşitlilik ve sosyal sorumluluk projeleri ile de başarılı çalışmalar imza attıklarını söyledi. Nadir Avcan Şirketler Grubu olarak başarılı çalışmalar ve yatırımlarla şirketi ileriye taşımaya çalıştıklarını anlatan Şirketin CEO’su Temel Peker, “Güvenilir ticaret, kaliteli hizmet, müşteri ve personel memnuniyeti odaklı çalışma anlayışı ile bölgede akaryakıt sektörüne farklı bir soluk getirdik ve farklı sektörlere de girerek hedeflerimizi büyüttük” diye konuştu.

KONYA'YA HİZMET EDİYORUZ

Nadir Avcan Şirketler Grubu’nun temel amacının Konya’ya hizmet olduğunun altını çizen Peker, “Bu yıl içinde şehrin değişik yerlerine yatırımlar ve istasyonlar açacağız. Amacımız Konya’ya hizmet. Çünkü açılan her bir istasyon 20 kişiye istihdam sağlamaktadır. Ziraat, otobüs işletmeleri, nakliye firmaları ve inşaat sektörüne hizmet ettiğimiz gibi birçok farklı sektörde de hizmet sunuyoruz” diye konuştu. Şirket çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından başarılı yönetici ve personele ödül takdim edildi. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren şirket çalışanları daha sonra toplu halde pasta kesti.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.