Başarılı olamayacaklar

Başarılı olamayacaklar

Saadet Partisi Hadim İlçe Belediye Başkan adayı İhsan Aydoğdu, yaptığı yazılı açıklamada İlçede seçim hazırlığı yapan diğer siyasi partilerin bir takım karalama kampanyası içerisine girdiğini söyledi.

Aydoğdu, “Hadimde siyaset yapıyorum diye ortaya çıkan kişiler ne yazık ki ürettikleri dedikodular ile ilçe halkımızı kandırıyorlar. Seçimlere az bir süre kala benim belediye başkan adaylığımdan rahatsız olan kişiler hakkımda doğru olmayan beyanatlar vermeye başladı. Sözde ben ve benim tarafımı tutan vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyerek Adalet ve Kalkınma Partisi’nin oylarını bölecekmişiz. Böyle bir yalana kimse inanmaz” dedi.

Aydoğdu, açıklamasında herkesin kendi siyasetini yapmasını isterken, “Adalet ve Kalkınma Partisi altı senedir iktidarda. Hadim için ne yaptınız? Hadim halkı için ne yaptınız? Sadece 3–5 kişiyi kalkındırdınız. Ayrıca kendinizi güçlü görüp bizi bölücü olarak nitelendiriyorsunuz. Şunu unutmayın biz Hadim’de bölücü değil aksine tutucu toplayıcı birleştirici konumdayız. Bir insan neden karalama yapar? Elbette suçunu kapatmak için. Sizin yapabildiğiniz siyaset sadece bu kadar mademki sağı bölmekten bahsediyorsunuz. Ama bizler sizin 1994 ve 2004 seçimlerinde hadimde sağcıyım diye nasıl gezinip kimleri desteklediğini çok iyi biliyoruz. Bunu halkta biliyor. Nasıl bir insan denizde boğulurken son çırpınışlarını yapar sizlerinde hadimdeki durumu aynen böyle” diye konuştu.
Aydoğdu, açıklamasının sonunda Hadim’de herkesi kucaklayacaklarını da dile getirirken, “Biz yinede size kucak açıp madem ki sağda birlikse sizleri bünyemizde birleştirmek için çağırıyoruz. Bizler hadim halkının görüş ve fikirlerine elbette saygılıyız, özellikle vurguluyorum ki bizim sitem ve eleştirilerimiz sadece siyasi partilerin yöneticilerinedir. Şu an Hadim de tek partiyiz nitekim bunu çalışmalarımız sonucu gösteriyor. Tavsiyem polemik yaparak, karalama yaparak vaktinizi öldürmeyin. 30 Mart sabahı Saadet partisi olarak inşallah bu ateşten gömleği giyeceğiz. Hadim halkı için ve tüm Türkiye için hizmet edeceğiz. Allah bizleri utandırmasın” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.