Başarılarımızla övünürüz

Başarılarımızla övünürüz

Derbentli, bu başarı ile övündüklerini ancak hiçbir zaman yeterli görmediklerini, daha büyük başarılara imza atmak istediklerini ifade etti

SP Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın ilçe sınırlarında büyük başarılara imza attığını belirten Teşkilat Başkanı Mustafa Derbentli, bu başarı ile övündüklerini ancak hiçbir zaman yeterli görmediklerini, daha büyük başarılara imza atmak istediklerini ifade etti

Saadet Partisi (SP) Selçuklu İlçe Teşkilatı Haziran ayı İlçe Divan Toplantısı’na Beyşehir Yolu üzerinde bulunan Kent Ormanları’nda piknik eşliğinde yaptı. Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilat Üyeleri’nin yanı sıra çok sayıda partilinin aileleri ile birlikte katıldığı toplantının sonrasında aileler piknik yaptı. Davetlilere ise Konya’nın geleneksel düğün pilavı ikram edildi. Toplantıya SP Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Derbentli, SP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun, Din-Bir-Der Konya Şube Başkanı Kemal Aytekin de katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan SP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli, Saadet Partisi olarak her zaman iyiyi ve doğruyu göstermeye çalıştıklarını, ülkenin çıkarlarını gözettiklerini, milli bir duruş sergileyerek örnek olmaya çalıştıklarını söyledi. SP Selçuklu Teşkilatı olarak, Milli Görüş Lideri Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yolunun yolcuları olduklarını, onun bıraktığı en büyük miras olan Milli Görüş davasının her daim var olması ve bu davanın en iyi şekilde anlaşılması için çalıştıklarını dile getiren Mustafa Derbentli, “Selçuklu teşkilatı olarak, Selçuklu ilçe sınırları içerisinde sağlam bir teşkilat yapısı kurduk. Öyle ki, teşkilatlanma çalışmalarının en zor olduğu bölge olan Bosna Hersek Mahallesi’nde kardeşlerimizin yaptığı çalışmalar gerçekten takdire şayandır. Bosna Hersek Mahallesi farklı dünya görüşlerine sahip olan insanların yoğun olarak bulunduğu bir mahalle olmasına rağmen, burada parti teşkilatımız gerçekten çok aktif ve çok sayıda üyemiz var. Bulunduğumuz yeri asla yeterli görmüyoruz. Her zaman en iyisi, daha iyisi olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. SP Selçuklu İlçesi Haziran ayı Divan Toplantısı’nı Kent Ormanları’nda yaparak bir farklılık oluşturduklarını kaydeden Mustafa Derbentli, “İçinde bulunduğumuz yaz mevsiminde, sıcak havada parti binasına sıkışıp kalmak yerine açık havada, piknik tadında bir toplantı yapalım istedik. Bu sayede teşkilat mensuplarımız aileleri ile birlikte güzel bir piknik yapma şansı da bulmuştur. Ayrıca burada çocuklarımızı da düşündük. Onlar için yaptığımız farklı etkinlikler, gösteriler ve çeşitli hediyeler de olacak” diye konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMAK AYRICALIKTIR

Programa konuşmacı olarak davet edilen SP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun da, Milli Görüşçü olabilmeyi ve Milli Görüşçü olmanın ayrıcalıklarını anlattı. Milli Görüşçü olan insanların diğerlerinden farklı olması gerektiğinin altını çizen Mustafa Uzun, “Bizler, hak ile batılı ayırabilen, çok konuşan değil çok koşan insanlar olarak varlığımızı sürdürmeliyiz. Konuşmaktan korkmayız ama konuştuklarımızı faaliyete geçiremezsek korkusu vardır bizde. Bu nedenle her daim dikkatli konuşur, konuştuklarımız yerine getiririz” ifadelerini kullandı.

Programda bir selamlama konuşması yapan Din-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Kemal Aytekin de Türkiye’de özellikle son dönemde büyük bir manevi tahribat yaşandığına işaret ederek, bu manevi tahribatı engellemek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının insanlar arasında barış ve huzuru sağlamak olduğunu dile getiren Aytekin, “En büyük amacımız ise manevi tahribatı engellemek, tamamen bitirmektir. İnandığımız gibi yaşamak istiyoruz. İnandığımız gibi yaşayamıyorsak rahatsız olmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından davetlilere Konya’nın geleneksel düğün pilavı ikram edildi. Piknik gün boyu sürdü.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.