Baro, Bölge İdari Mahkemelerinin Adana'da Kalması İçin Destek Turuna Çıktı

Baro, Bölge İdari Mahkemelerinin Adana'da Kalması İçin Destek Turuna Çıktı

Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ve yönetim kurulu üyeleri bölge idare mahkemelerinin kapanmaması için destek turunu Adana Diş Hekimleri Odası ziyareti ile devam ettirdi. Oda Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan...

Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ve yönetim kurulu üyeleri bölge idare mahkemelerinin kapanmaması için destek turunu Adana Diş Hekimleri Odası ziyareti ile devam ettirdi.

Oda Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan görüşmede bölge idare mahkemelerinin Adana'da kalması için Baro’nun destek çağrısına olumlu yanıt verildi. Baro Başkanı Çıtırık, daha önce Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün, Bölge İdare Mahkemelerinin Adana’da kalması için destek olma sözü verdiğine vurgu yaptı. Çıtırık şunları söyledi: "Adana'nın yeni adliye binasına ihtiyacını kent dinamikleri ile birlikte gündeme getirip bir sinerji oluşturmuştuk. O günlerde yürütmüş olduğumuz ortak çalışma ile bugün yeni adliye binamızın hızla yapımı devam etmektedir. Aynı birlikteliği Bölge İdare Mahkemelerinin Adana'da kalması için başlattık. Bu konuda da Diş Hekimleri Odamızı ziyaret ettik. Bizlere destek sözü verildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu sorun baronun değil, tüm Adana'nın sorunu olduğu kamuoyunda ciddi bir yankı bulmuştur."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.