Barcelona fatihine Benfica engeli!

Barcelona fatihine Benfica engeli!

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Benfica, Celtic'i ağıladı. Da Luz Stadı'ndaki mücadele 2-1 Benfica üstünlüğüyle son buldu

Barcelona'yı yenerek grupta sükse yapan Celtic'e Benfica dur dedi. Portekiz ekibi rakibini 2-1'le geçerek tur şansını son maça taşıdı
  
Benfica [2 - 1] Celtic 
7' [1 - 0] John  
32' [1 - 1] Samaras  
71' [2 - 1] Garay 

Benfica'nın gollerini Ola John ve Garay kaydederken Celtic'e Samaras'ın golü yetmedi. Benfica bu skorla 7 puana çıkarken Celtic de 7 puanda kaldı.

Benfica mücadeleye golle başladı. 8. dakikada Ola John düzgün bir vuruşla durumu 1-0'a getirdi. Celtic 32'de Yunan golcüsü Samaras ile mücadeleye eşitlik getirdi. Muglev'in pasında topla buluşan santrfor fileleri sarsarak durumu 1-1'e getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odalarına 1-1 eşitlikle gidildi.

İkinci yarının son çeyreğinde ise Benfica rüzgarı esti. 71'de Luisso'nun pasında Garay durumu 2-1'e getirdi. 73'te de bir topu direkten döndü Portekiz temsilcisinin. Karşılaşmada başka gol olmazken 3 puanı alan taraf Benfica oldu.

Benfica gruptaki son maçında 5 Aralık Çarşamba günü Barcelona deplasmanına gidiyor; Celtic ise aynı gün evinde Spartak Moskova'yı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.