BAL'da hedef 3'te 3

BAL'da hedef 3'te 3

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 12. hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 5. Grup'ta mücadele eden Konya temsilcileri bugün birbirinden zorlu sınavlar verecek.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 12. hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 5. Grup'ta mücadele eden Konya temsilcileri bugün birbirinden zorlu sınavlar verecek. Lider durumda bulunan Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor deplasmanında zirvedeki yerini korumak için mücadele edecek. Zirve hesapları yapan bir diğer temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor, Akdeniz Belediyespor'u ağırlayacak. Orta sıralardan yukarılara doğru tırmanmanın hesaplarını yapan Selçuklu Belediyespor ise Kocasinan Şimşekspor'u konuk edecek.
23 puanla ligin lideri durumunda bulunan Saraönü Belediyspor, bugün Karaman Belediyespor deplasmanında zorlu bir doksana çıkacak. Karaman Kemal Kaynaş Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Mücadeleyi Elazığ bölgesi hakemlerinden Murat Yavuz yönetecek. Yavuz'un yardımcılığını Serkan Yaşar Duman ve Kağan Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Merve Hatipoğlu. Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazı Kart, Karaman deplasmanında tek hedeflerinin galibiyet alarak liderliklerini korumak olduğunu söyledi.

19 puanla ligin 5. sırasında bulunan temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Akdeniz Belediyespor'u konuk edecek. Çumra Belediye Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemlerinden Müjdat Duman yönetecek. Duman'ın yardımcılığını Saime Akar ve Ferhat Alkan yapacak. Karşılaşmanın döndüncü hakemi ise Hasan Çotuk. Çatalhüyük Çumra Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Şen, zirve yarışına devam etmek isin kendi saha ve seyircileri önünde kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

12 puanla ligin 10. sırasında bulunan bir diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise Kocasinan Şimşekspor'u ağırlayacak. Selçuklu Belediye Sahası'nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 13.30'da start alacak. Mücadeleyi Karaman bölgesi hakemlerinden Adem Türkmen yönetecek. Türkmen'in yardımcılığını Faruk Barış Öztürk ve Ali Tez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Ünlü. Selçuklu Belediyespor Antrenörü Recep Alkan, ligin orta sıralarından kurtularak yukarılara doğru tırmanmak istediklerini ve bunun için bugün kendi saha ve seyircileri önünde 3 puan almaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.  

Ligin 12. haftası bugün oynanacak maçlarla sona erecek. Tamamı saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmaların programı şöyle: Selçuklu Belediyespor-Kocasinan Şimşekspor, Adana Gençlerbirliği-Niğde Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor-Akdeniz Belediyespor, Nevşehir Gençlikspor-Alpin Pozantı Gençlik ve Spor, Kayseri Yolspor-Ceyhanspor, Karaman Belediyespor-Sarayönü Belediyespor ve Toroslar Belediyespor-68 Yeni Aksarayspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.