BAL'da harekat

BAL'da harekat

BAL Ligi devrenin tamamlanmasıyla birlikte Konya takımlarında transfer harekatı başladı. Akşehirspor kümede kalmak adına transfer çalışmalarını sürdürürken Sarayönü Belediyespor ile şampiyonluk için kadroya takviyelerde bulanacak

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta geçtiğimiz pazar günü oynan maçlarla ligin ilk devresi tamamlandı. Konya'yı temsil eden iki temsilcimizde haftayı puan kaybıyla kapattı. Akşehirspor deplasmanda konuk olduğu Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a 3-1 mağlup olurken, Sarayönü Belediyespor evinde ağırladığı Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

KONUMUNU KORUYAMADI

Geçtiğimiz sezon  Spor Toto 3.Lig'in kapısından kıl payı dönen Sarayönü Belediyespor, 7.Grup'un ilk devresini 5.sırada tamamladı. Grupta liderliğe kadar yükselen yeşil-siyahlılar konumunu koruyamayarak 5.sıraya kadar geriledi. Yeşil-siyahlılar grubu 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 19 puan topladı.Ligde 3 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Sarayönü Belediyespor'da transfer harekatı başladı. Teknik direktör Niyazi Kart'ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Tecrübeli teknik adam Niyazi Kart, gerekli mevkiilere gerekli takviyelerin yapılması gerektiğini yönetime belirtti. Kart'ın hedefi takviyelerle sezona başlayıp ikinci yarının en çok puan toplayan takımı olmak.

 

HEDEF LİGDE KALMAK

 

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ki bir diğer temsilcimiz Akşehirspor'da ise işler yolunda gitmiyor. Ligde 12 haftada; 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar 13 puan topladı. Akşehirspor topladığı 13 puanla 10.sırada yer alıyor. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Akşehirspor'da, teknik direktör Mustafa Yağar yönetime takımla ilgili raporu sundu. Kırmızı-beyazılarda; takımdaki birçok futbolcuya tekliflerin yapılması yönetimi ve teknik heyeti endişelendirdi. Akşehirspor teknik direktörü Mustafa Yağar, kadroyu koruyarak gereken takviyeleri yaparak grubu Sarayönü Belediyespor'un önünde bitirmek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.