BALda derbi haftası

BALda derbi haftası

2 erteleme maçını kazanan Konya temsilcileri bu hafta sonunda karşı karşıya gelecek. Isparta Emresporu 2-0 yenen Sarayönü ile İhsaniye Belediyesporu 3-1 mağlup eden Beyşehir Sarayönünde ...

2 erteleme maçını kazanan Konya temsilcileri bu hafta sonunda karşı karşıya gelecek. Isparta Emrespor’u 2-0 yenen Sarayönü ile İhsaniye Belediyespor’u 3-1 mağlup eden Beyşehir Sarayönü’nde karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor ligde kalma mücadelesi veren Beyşehir Belediyespor ile Pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden start veren Yeşil-Siyahlılar’da moraller yüksek. Geçtiğimiz Çarşamba günü kendi sahasında erteleme maçında Isparta Emrespor’u 2-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puan alan Sarayönü Belediyespor puanını 36’ya çıkartarak lider Emirdağspor ile arasındaki puan farkını da 2’ye indirmiş oldu. Beyşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan temsilcimiz daha sonra kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart” Erteleme maçında kendi sahamızda Isparta ekibi Emrespor’u ağırladık. Zor bir maç oldu ama kazanmasını bildik. Bu galibiyetle şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olduk. Bu hafta kendi evimizde Konya temsilcisi Beyşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Sarayönü Belediyespor olarak rakibimiz karşısında iyi futbolumuzu oynayıp, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.
BEYŞEHİR BELEDİYESPOR MORALLİ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Beyşehir Belediyespor’da erteleme maçında İhsaniye Belediyespor’u 3-1 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. Ligde uzun zamandır 3 puan hasreti çeken Beyşehir ekibi bu sonuçla puanını 10’a yükseltti. Hafta sonunda Sarayönü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beyşehir Belediyespor bu maçın hazırlıklarına ise ara vermeden başladı. Antrenör Nail Vurucu nezaretinde sürdüren Martı’da önemli bir eksik bulunmuyor. Sarayönü deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini ifade eden Antrenör Nail Vurucu” Erteleme maçında İhsaniye Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldık. Alınan bu galibiyet bize büyük moral oldu. Beyşehir Belediyespor olarak bu hafta oynayacağımız Sarayönü Belediyespor maçını da kazanarak çıkışımıza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.