BAL’da 14. hafta mesaisi

BAL’da 14. hafta mesaisi

BAL Ligi’nde mücadele eden Konya takımları 14. haftaya hazırlanıyor.

Gençlerbiriliği deplasmanda Niğde ile karşılaşırken Sarayönü ve Çatalhöyük Çumra ise evinde galibiyete arayacak
BAL 6. grupta mücadele eden Konya takımları 14. haftaya hazırlanıyor. Konya Gençlerbiriliği deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşılaşırken Sarayönü Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor evinde galibiyete arayacak.  Geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediye ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor haftayı 1 puanla kapatırken Gençlerbirliği ise yine kaybetmişti. Ligin başından buyana galibiyetle tanışamayan siyah-beyazlı ekip geçtiğimiz haftada sahasında 68 Yeni Aksarayspor’u ağırladı. Rakibi karşısında 1-0 öne geçen Konya Gençlerbirliği bu üstünlüğünü koruyamadı. Konya Gençlerbirliği aldığı bu yenilgi ile 4 puanda kaldı ve puan sıralamasının dibinde yer aldı. Siyah-beyazlı ekibin en yakın rakibi Narspor ise ligdeki 2. galibiyetini alarak puanını 7 yaptı ve temsilcimizin bir basamak üzerine çıktı. Gençlerbirliği bu hafta zirve mücadelesi veren Niğde Belediyespor’a konuk olacak. Siyah-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlerbirliği bu maçta galip gelerek şanssızlığını kırmak istiyor. 
Diğer Konya temsilcileri Sarayönü Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise geçtiğimiz hafta Sarayönü’nde karşı karşıya geldi. İki ekip berabere kapatarak haftayı 1 puanla tamamladı. Sarayönü Belediyespor kaçırdığı iki puanla zirveden uzaklaşırken puanını 23 yaptı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise puanını 12 yaptı. Sarayönü Belediyespor 14. hafta maçında ise sahasında Anamur Belediyespor ile karşılaşacak. Zirveden uzaklaşmak istemeyen yeşil-siyahlı ekip bu maça mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor.  Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ni yenen 68 Yeni Aksarayspor’u ağırlayacak. Çumra ekibi ikinci yarı başlattığı çıkışını bu maç kazanarak devam ettirmek istiyor. Kırmızı-yeşilli ekip bu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. 13. hafta maçlarının sonuçları şu şekilde: Sarayönü Belediyespor-Çatalhöyük Çumra Belediyespor: 1-1, Anamur Belediyespor-Toroslar Belediyespor: 2-2, Demre Belediyespor-Akdeniz Belediyespor: 0-0, Karaman Gençlerbirliği-Manavgat Evrenseki: 1-1, Konya Gençlerbirliği-68 Yeni Aksarayspor: 1-2, Nevşehir Narspor-Niğde Belediyespor: 2-0.
Ligde 14. haftanın programı ise şu şekilde: 13:30 Sarayönü Belediyespor-Anamur Belediyespor, 13:30 Akdeniz Belediyespor-Karaman Gençlerbirliği, 13:30 Çatalhüyük Çumra Bld-68 Yeni Aksarayspor, 13:30 Manavgat Evrenseki-Nevşehir Narspor, 13:30 Niğde Belediyespor-Konya Gençlerbirliği, 13:30 Sarayönü Belediyespor-Anamur Belediyespor, 13:30 Toroslar Belediyespor-Demre Belediyespor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.