Balcalı Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi

Balcalı Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde geleneksel hale gelen Cumhuriyet Futbol Turnuvası sona erdi. Bu yıl 9.'su gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonu Oftalmoloji oldu. Bu yıl 8 takımın mücadele ettiği turnuvada oldukça çekişmeli karşılaşmalar...

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde geleneksel hale gelen Cumhuriyet Futbol Turnuvası sona erdi. Bu yıl 9.'su gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonu Oftalmoloji oldu.

Bu yıl 8 takımın mücadele ettiği turnuvada oldukça çekişmeli karşılaşmalar oynandı. Bir ay süren müsabakalar lig usulü yapılırken, karşılaşmalar sonunda Oftalmoloji Bölümü Cumhuriyet Kupası'nın sahibi oldu. Turnuvanın ikincisi ise Acil Röntgen, Atatürk Kupası'nın da sahibi oldu. Şehit ve Gaziler Kupasını ise turnuvada üçüncülüğü elde eden Güvenlik takımı aldı. Turnuva sonunda kupalar sahiplerine törenle verildi.

Ödül töreninde ayrıca gol kralı, altın karma, en değerli kaleci, en centilmen oyuncu, en centilmen takım, en teknik oyuncu, en değerli oyuncu seçilenlere de başarı belgesi verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.