Bakar: Hedefimiz Avrupa kupaları

Bakar: Hedefimiz Avrupa kupaları

Hentbol 1. Ligi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor tamamı Konyalı olan sporcuları ile önce Hentbol Süper Ligine yükselmeyi 3 sene içeresinde ise Avrupa kupalarında mücadele etmeyi hedefliyor.

Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar minik kategorisinden başladıkları kadro ile şuanda 1. Ligde mücadele ettiklerini ve bu takım ile Avrupa kupaları oynayacaklarını söyledi.Bakar, “Selçuklu Belediyespor olarak tamamı Konyalı olan sporcularımızla Hiçbir transfer yapmadan bu ligde mücadele ediyoruz. İlk hedefimiz Hentbol Süper Ligine çıkmak daha sonra ise 3 yıl içerisinde Avrupa kupalarında tamamı Konyalı sporcular ile mücadele ederek Dünyada benzeri olmayan bir ilke imza atmak istiyoruz. Bu konuda kulüp başkanımız Selçuk Aksoy'un ve Selçekle Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın bize büyük desteği var.

Minik kategorilerinden başlayarak bugüne kadar geldiğimiz takımımzla bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Diğer kulüpler gibi transfer yapmadan tamamı Konyalı sporcularımızla mücadelemiz devam ediyor takımımıza altyapıdan da katkı yapmaya devam ediyoruz.geride kalan haftada oynadığımız Yıldız Teknik Üniversitesi maçında 1997 doğumlu 2 oyuncumuzu oynattık. Furkan Mahmut Gürbüz ve Memiş Mert Öztürk bu  maçta forma giydi.bu yolda ilerlerken altyapımızada büyük önem veriyoruz.Çünkü bu takım altyapı olarak spora başladı.Selçuklu Belediyespor etiketi ile Türkiye Hentbolunda söz sahibiyiz.İlerleyen yıllarda Selçuklu Belediyespor ismi uluslar arası hentbol arenasında da duyulacaktır.Bu başarıya uluşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İSTANBUL ANAFEN HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Antrenör Hasan Bakar hafta sonu sahalarında oynayacakları  İstanbul Anafen Koleji maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ve zorlu maçı kazanmak istediklerini ifade etti. Bakar, “ Yıldız Teknik Üniversitesi karşısında farklı bir galibiyet aldık.önümüzde grubun güçlü ekipleri arasında yer alan ve sıralamada 2. basamakta bulunan İstanbul anafen Koleji ile sahamızda karşı karşıya geleceğiz.çalışmalarımız devam ediyor.Rakibimizi yenerek üst sıralara yükselmek istiyoruz” diye konuştu.  Selçuklu Belediyespor geride kalan haftada Yıldız Teknik Üniversitesi'ni 40-19 gibi farklı bi skorla yenerek moral buldu.
Mavi-beyazlı ekip hafta sonunda sahasında grubun güçlü ekipleri arasında yer alan İstanbul Anafen Koleji ile karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediyespor oynadığı 6 maçta  3 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. Sıralamada maç eksiği ile 6.sırada bulunan mavi-beyazlı ekip oynadığı maçlarda 7 puan topladı. Yıldız Teknik üniversitesi maçında sakatlığı devam eden  sağ oyun kurucu Alper Özokan forma giyemezken alt yapıdan takıma katılan sol oyun kurucular Furkan Mahmut Gürbüz ve Memiş Mert Öztürk bu  maçta forma giydi. Ligde geride kalan haftada alınan sonuçlar şu şekilde: Bingöl Belediye Spor Kulübü 29-40 Adana Çukobirlik, İstanbul Anafen Koleji 29-27, Artvin 7 Mart s.k., İzmir Göztepe 27-27 06 Aterspor. Konya Selçuklu Belediyespor 40-19 YıldızTeknik Üniversitesi, Amasya Taşova Yibo40-33 Kayseri Atlas Eğitim. Ligde oynanacak 10. haftanın maç proğramı ise şöyle: Adana Çukobirlik bay, 06 Aterspor-Atürk Üniversitesi, Artvin 7 Martspor- Aamasya Taşova YİBO, Kayseri Atlas Eğitim- Bingöl Belediye Spor Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi- İzmir Göztepe  Konya SelçukluBelediyespor- İstanbul Anafen Koleji.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.