Bakan Müezzinoğlu: O Akan Kan Yerde Kalmayacaktır

Bakan Müezzinoğlu: O Akan Kan Yerde Kalmayacaktır

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen askerlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulunarak, akan kanın yerde kalmayacağını söyledi.Muş Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen askerlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulunarak, akan kanın yerde kalmayacağını söyledi.

Muş Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen AK Parti Muş Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hakkari Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 askerin ailesine başsağlığı diledi. Ülkenin huzuru ve güvenliğine kast edenlere en güçlü şekilde cevap verileceğini ifade eden Bakan Müezzinoğlu, şunları söyledi: "Hakkari Yüksekova’da şehit edilen 3 erimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin. Milletimizin başı sağ olsun. Ülkemizin ve milletimizin yarınlarına, huzuruna, güvenliğine de kastetmek isteyenlere de inşallah en güçlü cevabı yine bu milletin vicdanı, bu devletin bu ülkenin hukuku verecektir ve akan kan yerde kalmayacaktır."

Şehit edilen 3 askerin haince saldırıya uğradığını ifade eden Bakan Müezzinoğlu, "Bu bedeli öyle veya böyle o hainlere ödetmek bu ülkenin ve milletin boynunun borcudur. Huzur sürecini, çözüm sürecini, ülke ve millet olarak yeni Türkiye'nin 2023 vizyonundan rahatsız olanlar bu istikrarı bozmak isteyenlerin tuzaklarına da düşmeyeceğimizi bilmelerini isterim. Bu tür hadiselerin arkasında hangi oyunlar, hangi tezgahlar, hangi hesaplar olursa olsun bu ülkenin ve bu milletin büyük hayalleri, büyük iddiaları ve büyük idealleri bütün bunların üstesinden gelebilecek güce sahiptir." şeklinde konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı’ndan sonra Muş Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Muş’un kanaat önderlerinden Şeyh Mustafa Baskın’ı ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu daha sonra yeni yapılan 400 yatak kapasiteli Muş Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak kentten ayrıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.