Bakan Kılıç’tan Sigara İçen Çocuklara 'Sigara İçmeyin’ Terapisi

Bakan Kılıç’tan Sigara İçen Çocuklara 'Sigara İçmeyin’ Terapisi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bursa’da sigara içen çocuklara sigara içmemeleri konusunda nasihatte bulundu. Osmangazi İlçesi Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi'nde kurulma aşaması...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bursa’da sigara içen çocuklara sigara içmemeleri konusunda nasihatte bulundu.

Osmangazi İlçesi Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi'nde kurulma aşaması devam eden 200 yatak kapasiteli sporcu kampı eğitim merkezi inşaatında incelemede bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ardından yine aynı yerde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri açılış törenine katıldı. Tören alanına gelirken Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın dikkatini sigara içen iki çocuk çekti. Tören alanına girişte 10 yaşlarında iki çocuğun sigara içtiğini gören Bakan Kılıç, onlarla konuşmak istedi. Ancak çocuklar korkarak kaçmak istedi. Korumalar tarafından yakalanan çocukların yanına gelen Bakan Kılıç, bir süre sohbet etti. Duvar kenarına çocukları götüren Kılıç, yanına Vali Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi de çağırdı.

Bakan Kılıç, uzun süre çocuklara sigara içmemeleri gerektiğini anlattığı sırada korumaları gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, daha sonra tören alanına geçti.

İki çocuk gazetecilerin sorularını cevapladı. "Bakan size ne dedi?" sorusuna çocuklar, "Bize sigara içmeyin dedi." şeklinde cevap verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.