Bakan İslam Milletvekillerine 'Kabak Tatlısı' İkram Etti

Bakan İslam Milletvekillerine 'Kabak Tatlısı' İkram Etti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2015 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bütçe sunumunun ardından milletvekillerine kabak tatlısı ikram etti....

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2015 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bütçe sunumunun ardından milletvekillerine kabak tatlısı ikram etti. İslam, memleketi Sakarya'dan getirttiği kabak tatlılarını komisyon üyelerine dağıttırdı.

    TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2015 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, bakanlık çalışmaları ve bütçe ile ilgili sunumunu yaptı. Bakanın sunumunun ardından milletvekillerinin bütçe ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, yaptığı sunumun ardından milletvekillerine kabak tatlısı ikram etti. İslam, memleketi Sakarya'dan getirttiği kabak tatlılarını komisyon üyelerine dağıttırdı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.