Bakan Güllüce Filistinli Çiftle Bursa'da Görüştü, Ülkeleri İçin Dua Etti

Bakan Güllüce Filistinli Çiftle Bursa'da Görüştü, Ülkeleri İçin Dua Etti

Çevre ve Şehircilik Bakın İdris Güllüce, çeşitli toplantılara katılmak üzere geldiği Bursa'da Filistinli bir çiftle karşılaştı. Bakan Güllüce'nin Arapça yaptığı duaya Filistinli çift 'İnşallah' diyerek destek verdi. Çevre ve Şehircilik...

Çevre ve Şehircilik Bakın İdris Güllüce, çeşitli toplantılara katılmak üzere geldiği Bursa'da Filistinli bir çiftle karşılaştı. Bakan Güllüce'nin Arapça yaptığı duaya Filistinli çift 'İnşallah' diyerek destek verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakın İdris Güllüce, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi almak için geldiği Bursa’da 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık’ı da ziyaret etti. Cumalıkızık’ın dar sokaklarında beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte gezen Bakan Güllüce, köylü kadınlarla da bir araya geldi. Bir süre Cumalıkızık Köyü Kadınları Derneği üyeleriyle görüşen Bakan Güllüce, kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Köy camiinde öğle namazı kılan Bakan Güllüce, karşılaştığı turistlerle de Arapça konuştu. Burada Filistinli çiftle bir süre sohbet eden Bakan Güllüce, Arapça olarak dua etti.

Kendisini vali zanneden Eren isimli bir çocukla da sohbet eden Güllüce, yöresel gıdaları da yakından inceledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.